Računalništvo, telefonija
21.02.2019 14:42
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

inOrbit 2019: Največja konferenca digitalnega marketinga v regiji

inOrbit 2019 letos prinaša še več govorcev, predavanj in delavnic. Udeleženci bodo marca v Portorožu prisluhnili zgodbam svetovno priznanih mentorjev in govorcev, ki bodo delili nasvete in trike o tem, kako izpopolniti svoj digitalni nastop, izboljšati poslovne rezultate in pospešiti rast podjetja.
inOrbit 2019: Največja konferenca digitalnega marketinga v regiji
inOrbit 2019: Največja konferenca digitalnega marketinga v regiji

Že peto leto zapored se bodo od 13. do 15. marca v konferenčnem centru Bernardin zbrali strokovnjaki digitalnega marketinga, skupaj z digitalnimi navdušenci. Rdeča nit dogodka ostajata rast in razvoj poslovanja na digitalnih kanalih.

Letos je digitalna agencija Red Orbit, ki prireja konferenco inOrbit, še izpopolnila njen program in tako poleg dodatnih predavanj dvodnevno konferenco (14. in 15. 3.) nadgradila z ločenim dnem, namenjenim samo delavnicam, ki bodo 13. 3. 2019. Gre za povsem ločen dogodek, ki je odlična priložnost za vse, ki želijo utrditi znanje specifičnega področja – delavnice bodo namreč potekale v majhnih skupinah, s poudarkom na praktičnem delu.


Med govorci so svetovno znana imena s področja digitalnega marketinga, strokovnjaki iz podjetij, kot so Ikea, Booking, Google, TopRank marketing, Facebook, Intercom, Deepcrawl in drugi.


Konferenca bo vsebinsko razdeljena na tri sklope

V prvem sklopu predavanj »Strategy track« bodo predstavljene novosti, trendi in orodja, ki postajajo vodilna tehnologija na spletu. Udeleženci bodo pridobili znanje, ki je potrebno za strateške usmeritve podjetja. Glavne teme bodo vsebinski marketing, uporabniške izkušnje, mobilni in vplivnostni marketing ter glasovno iskanje; udeleženci pa se bodo naučili tudi organizirati digitalno ekipo znotraj podjetja.


Predavanja »Deep dive« bodo bolj specializirana, primerna za vse, ki že imajo nekaj predhodnega znanja. Glavne teme bodo Facebook in Google oglaševanje, optimizacija spletnih strani, optimizacija spletnih strani za lokalne rezultate, hitrost spletnih strani, Instagram avtomatizacija, videi »v živo«, digitalna analitka in optimizacija konverzijske stopnje ter vsebinski marketing.


Novost letošnje konference je nov sklop predavanj »E-commerce«, namenjen vsem, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Osrednje teme tega sklopa bodo odločevalski proces potrošnika, kako kupce zadržati, klepetalni roboti (chatboti), kako zapolniti vrzel, ki nastaja zaradi vse večje uporabe mobilnih naprav, optimizacija zaključka nakupa, Facebook dinamični remarketing, produktni oglasi ter kako prek spleta privabiti kupce v fizične trgovine idr.


Vse informacije in program konference si preberite na spletni strani konference www.inorbit.si.



Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ORBIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ORBIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ORBIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več