Računalništvo, telefonija
07.12.2017 08:37
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Inovativne BIM rešitve za projektiranje

Inovativne BIM rešitve za projektiranje
Inovativne BIM rešitve za projektiranje

S celostno oblikovanim partnerskim pristopom podjetjem omogočajo doseganje boljših poslovnih rezultatov. Pomagajo vam pri integraciji novih tehnologij, optimizaciji delovnih procesov, izobraževanju kadrov in skrbijo za brezhibno delovanje vaše tehnične opreme.


Rešitve
Podjetje CGS plus med drugim ponuja pester nabor programskih rešitev za BIM (building information modeling), ter različnih storitev implementacije BIM-a v delovni proces in s tem sledi digitalizaciji v gradbeni industriji. Sami razvijajo BIM knjižnice za proizvajalce in zastopajo znane BIM in druge programe kot so: Autodesk, Lumion, Adobe in drugi. Sodelujejo tudi s podjetjem Kobilabs d.o.o., rezultat njihovega sodelovanja pa so dodatna orodja (vtičniki) za Autodesk produkte kot na primer Kobi Toolkit for Revit (prej CGS Revit Tools) in Kobi Toolkit for Civil 3D.

Izdelava BIM knjižnic za proizvajalce

Za proizvajalce stavbnega pohištva, svetil, notranje opreme, strojnih inštalacij in drugih gradbenih elementov izdelujejo profesionalne BIM knjižnice njihovih izdelkov. Le-te projektanti uporabljajo pri delu z najbolj uveljavljenimi programi za načrtovanje (Autodesk Revit, AutoCAD, 3ds Max, itd.).

Digitalizacija v gradbeni industriji
Informacijske tehnologije so eden ključnih segmentov za sodobno poslovanje. Podjetje CGS plus vam pomaga pri izbiri primernih programskih rešitev, poskrbi za namestitev strojne in programske opreme, organizira izobraževanje uporabnikov ter zagotavlja vzdrževanje in servis.

Razvoj načrtovanja

Autodesk® AEC Collection je celostna zbirka programov za načrtovanje, ki jo lahko dobite pri podjetju.
Projektantu ponuja tako BIM kot CAD programska orodja in mu s tem omogoča učinkovito načrtovanje in gradnjo boljših objektov. Programska oprema je namenjena arhitektom, urbanistom ter inženirjem visoke gradnje in infrastrukture.

Oblikovalska in inženirska orodja

Izdelke lahko ustvarjate z uporabo najnovejših oblikovalskih in inženirskih orodij, vključno z Inventorjem in AutoCAD-om. Zbirka Autodesk® Product Design & Manufacturing Collection ponuja medsebojno povezana orodja, ki pomagajo strojnikom, proizvajalcem in oblikovalcem ustvarjati izjemne izdelke in tekmovati v spreminjajočem proizvodnem okolju prihodnosti.

Sodelovanje

Podjetje CGS plus sodeluje s podjetjem Kobilabs, ki je izkušeno na področju razvoja CAD-BIM programske opreme in s podjetjem HP od katerega je pridobil naziv Partner First Specialist. So tudi certificirani prodajalci Adobe, Bluebeam in Microsoft produktov.

Grafika

Kot strokovnjaki za tiskanje velikih formatov dobro poznajo rešitve podjetja HP, delovne procese, programsko opremo, združljivost aplikacij, medije, končno pripravo izdelkov in dodatno opremo. Svetujejo vam pri izbiri tiskalnika, vas oskrbujejo s črnili in mediji ter vzdržujejo in servisirajo vaše tiskalnike. So tudi ekskluzivni partner podjetja HP za produkcijske tiskalnike.

Izobraževanje

Za posameznike, podjetja in različne organizacije izvajajo izobraževanja programov, kot tudi prilagojena izobraževanja . Izvedejo kompleten proces od zasnove izobraževanja (učni načrt in cilji), izvedbe in preverjanja znanja udeležencev. Tovrstno izobraževanje je lahko individualno ali za zaključene skupine.

Kje najdete podjetja CGS plus?

Sedež podjetja se nahaja v Ljubljani na Brnčičevi ulici 13. Dosegljivi so na telefonsko številko 01 530 11 00 ali na elektronski naslov info@cgsplus.si, z njimi pa lahko v stik stopite tudi na njihovi spletni strani https://www.cgsplus.si/ prek elektronskega obrazca.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CGS PLUS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CGS PLUS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CGS PLUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več