21.05.2018 16:45

Intercept X – kmalu tudi za strežnike

Intercept X - kmalu tudi za strežnike

Podjetja morajo posvetiti posebno pozornost zaščiti strežnikov, saj so na njih shranjeni najbolj občutljivi podatki ali pa na njih tečejo najbolj kritični procesi.

Podjetje Sophos, ki je že vrsto let v samem vrhu protivirusne zaščite za podjetja (10 let zapored v Gartner Leaders kvadrantu), je marca predstavilo novi Intercept X 2.0 z dodanim najboljšim strojnim učenjem Deep Learning. Intercept X tako dopolnjuje Sophos protivirusno zaščito ali pa protivirusno zaščito drugega proizvajalca. Intercept X 2.0 je pravi odgovor na naraščujočo nevarnost raznih izsiljevalskih virusov, ki zašifrirajo podatke ali jih ukradejo ali orodij, ki nameščajo procese, s katerimi hekerji neopazno prevzamejo nadzor nad računalniki in podjetju ukradejo podatke.

Intercept X 2.0 je zgrajen na osnovi prve verzije, ki je že pokazala odlične rezultate v obrambi pred izsiljevalskimi virusi (NotPetya, WannaCry, Locky, CrySis, Nemucod, …) in neznanimi grožnjami (Reflective DLL Injection, VBScript God Mode, DLL Hijacking, Hollow Process, …) pri mnogih poslovnih uporabnikih.

Več o Sophos Intercept X 2.0:

Intercept X je na voljo za operacijske sisteme Win10, Win 8, Win 7 ter MacOS, kmalu pa bo na voljo tudi za Windows strežnike. Kot beta verzijo pa ga lahko brezplačno preizkusite že sedaj, saj ga enostavno vklopite v svojem Sophos Central računu.

Brezplačno 30 dnevno različico Sophos Central (polno delujoči programi) dobite na naslovu:

Več o Sophos Central produktih:

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

PC H.AND d.o.o.