Računalništvo, telefonija
05.04.2016 14:29

Deli z drugimi:

Share

iPROM predstavil novo tehnološko rešitev

Z novo tehnološko rešitvijo iPROM Click2Call, ki dodobra izkorišča zmogljivosti zaslonov na dotik, podjetja nagovarjajo sodobnega, mobilnega potrošnika. Z interakcijo, prilagojeno mobilnemu okolju, se bistveno poveča število na mobilnih napravah opravljenih konverzij.
iPROM predstavil novo tehnološko rešitev
iPROM predstavil novo tehnološko rešitev

Inovativna zasnova tehnološke rešitve iPROM Click2Call oglaševalcu dovoljuje, da v klikabilni pozivni gumb znotraj oglasa umesti svojo telefonsko številko in uporabniku v trenutku zagotovi ustrezen stik in podporo, ki pomembno podpre nakupni proces. Dimenzije in funkcionalnost rešitve sledijo najsodobnejšim smernicam industrije ter omogočajo enostavno in intuitivno izkušnjo, predvsem pa spodbujajo uporabnikovo interakcijo z oglasom.

»Zaradi manjših površin zaslonov mobilno okolje zahteva premišljeno in selektivno umeščanje informacij. Poleg brezhibnega delovanja morajo biti vsebine dinamične, privlačne, predvsem pa za uporabnika relevantne. Svoje tehnološko znanje in vedenje o potrebah trga smo združili v tehnološko rešitev, ki ponuja najboljše iz obeh svetov. Znotraj oglasa smo podjetju na inovativen in uporabniku prijazen način omogočili možnost neposredne komunikacije, obenem pa premostili čas med poizvedbo in izvršeno spletno konverzijo,« je odločitev za novo tehnološko rešitev utemeljil Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v iPROM-u.


V kampanji za Hotele Bernardin preseženi zastavljeni cilji

Odziv uporabnikov na novo tehnološko rešitev je iPROM preizkusil v digitalni kampanji za Hotele Bernardin. S klikom na telefonsko številko, izpisano znotraj oglasa, so zainteresiranim uporabnikom omogočili neposredno rezervacijo aranžmaja in v enomesečnem obdobju trajanja akcije zabeležili več kot 200 klicev na posebno rezervacijsko številko.

Na podlagi analize spletnih navad svojih obiskovalcev so v Hotelih Bernardin ugotovili, da si njihovi gostje ponudbo vse bolj ogledujejo na spletu. iPROM je ponudil rešitev, ki je opazno izboljšala število opravljenih rezervacij in gostom Hotelov Bernardin poenostavila korake do končne odločitve.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iPROM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iPROM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

iprom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iPROM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več