Računalništvo, telefonija
14.03.2014 15:43

Deli z drugimi:

Share

iPROM z novim oglasnim formatom AdBreak

iPROM z novim oglasnim formatom premika mejnike med učinkovitostjo, inovativnostjo in uporabniško izkušnjo
iPROM z novim oglasnim formatom AdBreak
iPROM z novim oglasnim formatom AdBreak

AdBreak™ je inovativen in tehnološko dovršen koncept za oglaševanje v digitalnih medijih, ki oglaševalcu zagotavlja nadpovprečno opaznost in edinstveno pozicioniranje, združeno z zabavno in zanimivo uporabniško izkušnjo njegove ciljne skupine. Format AdBreak je novost na oglaševalskem trgu in prinaša svežino v digitalni medijski prostor. Prvi rezultati so odlični, oglaševalci pa navdušeni. Format AdBreak so v iPROM-u skupaj s programsko opremo kot izvirno avtorsko delo in inovativno industrijsko lastnino zavarovali pri pristojnih uradih, obenem pa vložili znamko AdBreak v postopek registracije.


»Veliko stvari, ki jih danes razvijamo, je v primerjavi z nekoč standardnim oglasom 300×250 zelo inovativnih,« je povedal Andrej Ivanec, direktor medijskega načrtovanja v iPROM-u. »Blagovne znamke, ki si želijo doseči interakcijo s potrošniki in želijo v digitalnih medijih izstopati iz povprečja, danes potrebujejo inovativne pristope in strokovno implementacijo rešitev, ki delujejo brezhibno. Naše temeljno poslanstvo je, da svojim naročnikom pri uvajanju digitalnega oglaševanja v svoje strategije stojimo trdno ob strani in jim pomagamo iskati priložnosti, s katerimi bo njihova pot do ciljev bližja in hitrejša,« je ob tem še dodal Ivanec.

Rezultati odlični, oglaševalci navdušeni

Format AdBreak so v svoje aktivnosti oglaševanja v digitalnih medijih že vključili naročniki, kot so Škoda, Loterija Slovenije, Petrol, Peugeot, Tušmobil, Panvita, NLB, Hyundai in Lisca. Lisca in Peugeot Slovenija sta bila med prvimi naročniki, ki sta AdBreak uporabila v svojih oglaševalskih akcijah »Lov na modrček« oziroma novi Peugeot 308. Lisca je s tem formatom dosegla 21-odstotno neposredno odzivnost, Peugeot pa je pri zbiranju testnih voženj s kombinacijo formata AdBreak in programske opreme iPROM Cloud med vsemi uporabljenimi kanali in formati (tekstovni oglasi, klasični prikazni oglasi) dosegel najnižji strošek za posamezno prijavo na testno vožnjo.

Delovanje formata AdBreak

Novi format je nastal na osnovi podatkov, pridobljenih z več kot 650 izvedenimi akcijami z naprednimi oglasnimi formati v zadnjih dveh letih in je odgovor na trende v oglaševanju v digitalnih medijih. iPROM je format AdBreak skupaj s programsko opremo kot izvirno avtorsko delo in inovativno industrijsko lastnino zavaroval pri pristojnih uradih, obenem pa vložil znamko AdBreak v postopek registracije.

AdBreak predstavlja novo generacijo formatov za oglaševanje v digitalnih medijih. Združljiv je z vsemi spletnimi brskalniki in digitalnimi mediji ter deluje v povezavi z mobilnimi platformami iOS, Android in Symbian.

Oglas se prikaže ob uporabnikovi interakciji s spletno vsebino ali ob vstopu na spletno stran po vnaprej določenemu časovnemu zamiku. Format omogoča preprosto uporabo poljubnega števila statičnih in dinamičnih elementov. Ti so lahko poljubnih dimenzij in tipov (denimo slika, video, flash, HTML5, iFrame). AdBreak obenem omogoča enostavno implementacijo video predvajalnika s popolno funkcionalnostjo predvajanja.

Programska oprema za doseganje ciljne skupine ob pravem času na pravi napravi

V povezavi s programsko opremo iPROM Cloud se naročniki lahko poslužujejo vseh najsodobnejših oblik ciljanja za boljši izkoristek svojih medijskih sredstev (tehnološko, vedenjsko, kontekstualno ciljanje itd.). Programska oprema iPROM Cloud omogoča poleg tega hkratno oglaševanje in ciljanje na več napravah hkrati, s čimer zagotavlja celostno rešitev za naročnike, ki želijo izkoristiti vse prednosti ciljanja na več napravah hkrati, v povezavi s premium oglasnim formatom.

Nov oglasni format predstavlja nadaljevanje iPROM-ovega uveljavljanja inovativnih, naprednih in interaktivnih oglasnih formatov v slovenski digitalni medijski prostor.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iPROM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iPROM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

iprom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iPROM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več