Računalništvo, telefonija
06.07.2018 10:23
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iščete popolno izbiro telefona, pa imate nizek budget? Imamo popoln predlog!

Iščete popolno izbiro telefona, pa imate nizek budget? Imamo popoln predlog!
Iščete popolno izbiro telefona, pa imate nizek budget? Imamo popoln predlog!

Huawei predstavlja pametne telefone serije Y 2018. Nove naprave so na voljo po zelo ugodnih cenah in ponujajo uporabnikom odličen dizajn in funkcije, vključno s širokozaslonskim FullView zaslonom. Napredna tehnologija je zdaj na voljo vsakomur!

Proizvajalci pametnih telefonov so že zdavnaj nehali izdelovati naprave, ki so namenjene le klicanju ali pisanju kratkih besedilnih sporočil. Tudi cenovno ugodni telefoni, namenjeni predvsem mlajšim kupcem, so opremljeni s funkcijami, ki so bile do nedavnega rezervirane samo za najdražje naprave.

FullView zaslon za vsakogar

Najpomembnejši trend v letu 2018 je širokokotni zaslon razmerja 18:9, ki je izjemno velik glede na celotno površino naprave.

FullView zaslon ponuja več prostora za prikaz vsebine, hkrati pa ohranja priročno velikost naprave. Y6 2018 se ponaša s 5,7-palčnim zaslonom, Y7 Prime pa ponujajo 5,99-palčni zaslon. Z ločljivostjo 1440 x 720 slikovnih pik je slika zelo podrobna, tehnologija IPS pa zagotavlja nasičene barve in dobre zorne kote prikazovanja.

To je prvič, da so takšni sodobni zasloni nameščeni v telefonih tega cenovnega razreda.

Prijeten dizajn

Huawei si vedno prizadeva zagotoviti privlačen, moderen in prefinjen dizajn, dokaz pa so pametni telefoni serije Y 2018. Model Y7 Prime 2018 ima privlačen zaključek s svetlečim vzorcem, ki je podoben steklu in polirano kovino, na telefonu ni vidne antene. Model Y6 2018 pa ima matirano površino, da se na ohišju ne pojavljajo grdi prstni odtisi. Vse naprave serije Y 2018 imajo popolnoma usklajene komponente, so tanke in priročne, ponosno jih lahko postavite na mizo, ko se srečate s prijatelji v kavarni ali med srečanjem s stranko.


Odlična zmogljivost za vsa opravila

Modeli serije Y 2018 zagotavljajo udobje pri uporabi in možnost uživanja v zahtevnejših mobilnih igrah, saj so opremljeni z naprednimi procesorji Qualcomm Snapdragon. Najmanjši Y6 ima 4-žilni Snapdragon 425 CPU, ki deluje na 1,4 GHz, model Y7 Prime pa se hvali z 8-jedrnim Snapdragon 430 CPU-jem, ki zagotavlja, da večopravilnost, preklop med aplikacijami ter večpredstavnost niso nikakršen izziv za napravo.

Najnovejše različice Androida in EMUI

Prefinjena, varna in posodobljena programska oprema je ključ do gladke uporabe sodobnega telefona, zato vsi pametni telefoni Huawei serije Y 2018 poganjajo najnovejši Android 8.0 Oreo, kot tudi EMUI 8. To vam omogoča dostop do najnovejših funkcij in najnaprednejših varnostih sistemov. Telefoni so združljivi z vsemi najnovejšimi programi v trgovini Google Play, EMUI izboljša upravljanje z energijo, se uči vedenja uporabnika in zagotavlja nemoteno delovanje pametnega telefona z avtomatskim čiščenjem pomnilnika. Serija Y 2018 ponuja vse najboljše funkcije in se v smislu programske opreme bistveno ne razlikuje od vodilnih modelov.


Umetniški bokeh učinek zdaj v cenovno dostopnem pametnem telefonu Huawei P7 Prime 2018 ponuja tisto, kar ne najdete v večini pametnih telefonov srednjega razreda in številnih dražjih napravah. Najnovejši Huawei-jev pametni telefon ima dvojno kamero, ki vam omogoča fotografiranje z globino, zamegljenim ozadjem za objektom. Učinek je podoben tistemu, ki ga nudijo SLR fotoaparati in najdražji pametni telefoni. Zaženite aplikacijo kamere, izberite način široke zaslonke in nato uporabite drsnik, da določite, kako odprta je zaslonka, začenši z f / 1.0. Bližje je odprtina na 1, bolj izrazita je zamegljenost. Ta način najbolje deluje pri portretih.

Dolga avtonomija baterije

Vsak od zadnjih modelov serije Y 2018 ima visoko zmogljivo 3000 mAh baterijo. V kombinaciji z energetsko učinkovitimi komponentami to pomeni dolgotrajno in nemoteno celodnevno delovanje brez polnjena, tudi ob veliki uporabi. Baterija z visoko zmogljivostjo omogoča, da so vse funkcije vedno dostopne, brez omejitev.

Dvojna SIM reža

Vsi modeli serije Y 2018 ponujajo tri reže v predelku za kartice – dve za kartici Nano SIM in ena za kartico micro SD, kar vam omogoča, da uporabljate dve kartici SIM in istočasno razširite pomnilnik. Zdaj lahko v celoti izkoristite možnosti, ki jih ponujajo dve različni telefonski številki. To je odlična rešitev za tiste, ki uporabljajo tako zasebno kot poslovno telefonsko številko in ne želijo prenašati dveh naprav.

Face Unlock – lažje ne gre

Varnostne funkcije pametnih telefonov so se močno razvile. Prvi telefoni so uporabljali le PIN številko, po nekaj letih pa so se pojavili bolj priročni in hitrejši bralci prstnih odtisov.Najnovejša metoda je odklepanje telefona z naprednim optičnim branjem obraza. Telefon se odklene, ko pogledate v zaslon. Vsi novi pametni telefoni serije Y 2018 ponujajo možnost odklepanja z obrazom, model Y7 Prime pa je dodatno opremljen s čitalcem prstnih odtisov, ki se nahaja na hrbtni strani naprave.


Ugodna cena

Zelo pomembna značilnost pametnih telefonov Huawei serije Y je njihova dostopna cena. Zdaj bo še več uporabnikov lahko uživalo v zaslonu razmerja18:9 z ozkim robom in Face Unlock-om: funkcijama, ki sta bili še pred kratkim na voljo samo v najdražjih pametnih telefonih, so zdaj na voljo ne da bi prešli vaš proračun.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več