03.02.2016 09:16

ISE 2016: MMD bo predstavil nove Philips monitorje

MMD, licenčni partner za blagovno znamko monitorjev Philips, bo na sejmu ISE 2016 razkril vrsto najnovejših monitorjev – od modelov z ločljivostjo 5K do serije SoftBlue, ki je posebej prijazna do uporabnikovih oči. Sejem Integrated Systems Europe (ISE) bo letos med 9. in 12. februarjem na razstavišču v Amsterdamu profesionalcem s področij avdio, video in elektronskih sistemov predstavil številne novosti. Podjetje MMD bo svoje pokazalo na razstavnem prostoru Philips 10-K136.
5K Ultra HD LCD monitor s PerfectKolor Philiips 275P4VYKEB

Med izstopajočimi izdelki bo vsekakor novi 27-palčni računalniški monitor Philips 275P4VYKEB, ki se lahko pohvali z ločljivostjo UltraClear 5K. Zaslon prikazuje kar 14,7 milijona pik (v ločljivosti 5120 x 2880 pik ali 5K), oziroma štirikrat več vsebine kot ločljivost Quad HD. Zaslon s tehnologijo PerfectKolor je barvno umerjen že v tovarni in dosega 99-odstotno pokritost barvnega spektra AdobeRGB, prikaže pa lahko milijardo barv in njihovih odtenkov. Brilijantne barve in ločljivost dopolnjujejo še odlična ergonomija in dodatne funkcije za produktivnost, kot so vgrajena spletna kamera in zvočniki ter tehnologija MultiView, ki zna na zaslonu prikazati več virov slike hkrati. Druge tehnologije pa poskrbijo, da nesvetleč zaslon še dodatno zmanjšuje obremenitev oči uporabnika ter preprečujejo utripanje slike.

Med monitorje z ultra visoko ločljivostjo se uvršča tudi model 241P6VPJKEB. Kljub skromni diagonali 23,8 palca ta monitor kristalno čisto sliko prikazuje v ločljivosti 4K. Sposoben je prikazati kar 1,074 milijarde barv, pokriva 99% barvnega spektra sRGB in ima vgrajeno spletno kamero z mikrofonom.

Družino monitorjev Philips dopolnjujejo modeli z inovativno tehnologijo SoftBlue. 24-palčni model 241P6EPJEB, opremljen s to tehnologijo, dodatno ščiti oči uporabnika, saj močno zmanjša vpliv izpostavljenosti modri svetlobi, katere valovna dolžina je potencialno še najbolj nevarna za vid uporabnika. Philipsov monitor emisije modre svetlobe zniža tako, da ne trpi kakovost slike in drugih barv, zato lahko uporabniki še vedno uživajo v profesionalni sliki.

Dodatno bo podjetje MMD na sejmu ISE 2016 pokazalo dva nova monitorja, ki se z računalnikom povežeta zgolj preko kabla USB. 21,5-palčni 221S6QUMB in 23-palčni 231P4QUPES preko novega vmesnika USB prejmeta tako sliko kot dostop do omrežja.

Več informacij o monitorjih Philips najdete na: http://www.philips.si/c-m-pc/monitorji.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več