Računalništvo, telefonija
22.11.2019 11:15
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iskratel EMS prejel certifikat EN ISO 13485 za proizvodnjo komponent za medicinske pripomočke

Iskratel EMS je v novembru 2019 prejel certifikat EN ISO 13485, ki ga podeljuje akreditiran organ, Slovenski institut za kakovost in meroslovje - SIQ. S pridobitvijo certifikata Iskratel vstopa v novo dejavnost proizvodnje komponent za medicinske pripomočke.
Na področju proizvodnje komponent za medicinske pripomočke bodo ponudili storitve opremljanja tiskanih vezij in integracije končnih izdelkov.
Na področju proizvodnje komponent za medicinske pripomočke bodo ponudili storitve opremljanja tiskanih vezij in integracije končnih izdelkov.

»Na področju elektronske proizvodnje (EMS) zagotavljamo celovite visokokakovostne storitve – od zasnove prek izvedbe do končnega produkta. Pridobitev certifikata je za nas pomembna, saj nam odpira vrata na nove trge, zlasti regijo DACH, in dejavnosti, ki pomembno oblikujejo in izboljšujejo življenja ljudi,«

je povedal izvršni direktor za izvedbo poslov in direktor poslovne enote EMS v Iskratelu, Sašo Šimec.

Prve dobave kupcem v prvi polovici prihodnjega leta
Na področju proizvodnje komponent za medicinske pripomočke bodo ponudili storitve opremljanja tiskanih vezij in integracije končnih izdelkov. Sprva bodo opremljali tiskana vezja za diagnostične medicinske pripomočke. Dolgoročno pa načrtujejo postati tudi proizvajalec lastnih medicinskih pripomočkov.

Pogovori z več proizvajalci medicinskih pripomočkov, za katere bodo izvajali storitve, so v sklepni fazi. Prve dobave kupcem so tako načrtovane v prvi polovici prihodnjega leta.

V skladu s poslovno strategijo na področju storitev elektronske proizvodnje (EMS) bodo v prihodnje poleg medicine naslavljali še segmente obnovljivih virov, upravljanja z odpadki in industrijo 4.0. Z namenom širitve poslovanja v regijo DACH načrtujejo v drugi polovici leta 2020 tudi odprtje predstavništva v Nemčiji.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kontron, d. o. o.
Za več informacij so vam na voljo pri Kontron, d. o. o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kontron, d. o. o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več