Računalništvo, telefonija
09.10.2020 09:00

Deli z drugimi:

Share

Izboljšajte vidljivost vašega hibridnega omrežja

Teci hitro, ostani varen in bodi pripravljen na prihodnost
Spoznajte rešitev s katero lahko prihranite denar in bolje izkoristite investicije v različna orodja.
Spoznajte rešitev s katero lahko prihranite denar in bolje izkoristite investicije v različna orodja.

Uporabniki si predstavljajo omrežje kot skupek aplikacij in naprav, ki jih je vsak dan več. Aplikacije postajajo bolj kompleksne, omrežja se širijo iz IT v OT omrežja (procesna omrežja in okolja), prav tako pa se povsod pojavljajo IoT naprave. Dodatno, se aplikacije pojavljajo na različnih platformah, od fizičnih, virtualnih do oblačnih.


Infrastrukturo upravljamo in nadziramo iz različnih omrežnih upravljalskih sistemov in varnostnih orodij, ki že sedaj komaj dohajajo potrebe po spremljanju učinkovitosti in zagotavljanju varnosti.


Spoznajte rešitev

S pomočjo Gigamon sistema za zagotavljanje vidljivosti in analitike, ki predstavlja abstraktni nivo med omrežjem in orodji, se znebimo kompleksnosti in zagotovimo celovit nadzor nad učinkovitostjo in varnostjo omrežja, vidljivostjo omrežja, hkrati pa zmanjšamo potencialne izpade v omrežju ter stroške povezane z upravljanjem in zagotavljanjem varnosti.

Webinar, na katerem bo Janko Kersnik, vodja tehničnih rešitev, v poglobljenem predavanju Teci hitro, ostani varen in bodi pripravljen na prihodnost predstavil, kako rešitev naslavlja zgoraj navedene izzive in vam omogoča, da prihranite denar in bolje izkoristite investicije v različna orodja, bo potekal v sredo, 21. 10. 2020 s pričetkom ob 11:00.


Pridružite se nam >>


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več