Računalništvo, telefonija
29.12.2018 20:29

Deli z drugimi:

Share

Izdajanje računov 21. stoletja

.. Ste se že kdaj zalotili, da ste v nedogled izdajali račune in s tem zapravljali čas, ki bi ga raje namenili čemu ali komu drugemu? Tehnologija lahko poskrbi za to, da temu naredite konec ..
Izdajanje računov 21. stoletja
Izdajanje računov 21. stoletja

Izdajanje računov je lahko sila enolična zadeva, zato so rešitve, ki nam takšne opravke poenostavijo, zelo dobrodošle. Zakaj bi torej čas zapravljali s pisanjem računov, če lahko večino tega namesto nas naredi za to ustvarjen program, nam pa posledično ostane več časa zase. Tu vam lahko priskoči na pomoč Apollo – program za izdajanje računov, s katerim prihranite dragocen čas in ga porabite za bolj pomembne stvari.

Poenostavite si poslovanje

Apollo je spletna aplikacija, ki omogoča hitro in enostavno ustvarjanje, pošiljanje ter spremljanje računov, predračunov in drugih dokumentov. Brez predhodnega znanja z nekaj kliki ustvarite profesionalne dokumente ter si s tem poenostavite svoje poslovanje. Namenjen je malim in srednje velikim podjetjem, ki prodajajo storitve ali izdelke, ne glede na obseg. Če iščete učinkovit način za pošiljanje in vodenje računov, sledenje plačilom ter želite enostaven pregled poslovanja vašega podjetja, potem je Apollo kot nalašč za vas.

Apollo je vaš najučinkovitejši pomočnik, saj pomaga hitro ustvariti dokumente, tako da predizpolni številke, datume, davke, naslove in izračune. Vse, kar morate storiti vi je, da vnesete znesek in stranko. Je izjemno zanesljiv in vanj zaupa več kot 1000 aktivnih uporabnikov, ki si tako poenostavijo vsakodnevno poslovanje in pristnost izdanih dokumentov. S petimi leti izkušenj na področju izdajanja računov je Apollo moderno in intuitivno orodje, ki je bilo ustvarjeno z namenom preproste in brezskrbne uporabe. Poudarek je bil torej vedno na uporabniški izkušnji.

Z vami kjerkoli in kadarkoli

Apollo je izredno pregleden, saj vam jasno prikazuje podatke o prometu in predvidenih prihodkih, pregled terjatev čez valuto, izvoz dokumentov, deljenje podatkov – skratka vse, kar želite vedeti o svojem poslovanju. Pregledujete lahko tudi le poslovanje s posamezno stranko. Plačila lahko razporedi po različnih tipih, kot so na primer bančna nakazila, kreditne kartice, gotovina, PayPal, kripto valute … Vse to poteka brez nepotrebnih namestitev programa in stroškov posodobitev, saj ta teče v brskalniku, do njega pa lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli.

Z Apollom lahko hitro ustvarite različne tipe dokumentov, beležite vsa delna in celotna plačila. Vse dokumente lahko poljubno pošiljate svojim strankam prek elektronske pošte z enim klikom. Za vas izdela tudi dokumente v več jezikih. Bi radi kopijo dokumenta ali bi ga želeli imeti v drugi obliki? Nič lažjega, Apollo zmore tudi to. Ker aplikacija ni osredotočena le na slovenski trg, se zlahka poigra tudi s tujimi valutami in menjalnimi razmerji.

Integracije

Apollo je zmožen tudi povezovanja s spletnimi trgovinami in plačilnimi sistemi, poganja pa ga močna infrastruktura v oblaku – Space Invoices. Ob tem ga odlikuje enostavna integracija z WooCommerce, OpenCart, Magento, Shopify in Shopamine. Na voljo so tudi povezave z največjimi plačilnimi sistemi, kot so Stripe, Braintree in PayPal. Z uporabo tehnologije webhooks pa lahko dodajate lastne integracije in funkcionalnosti.

Še ena zelo pomembna zadeva, ki jo omogoča Apollo, je upravljanje pravic dostopov različnim uporabnikom do dokumentov. Tako lahko različne pravice, na primer za branje ali pisanje, dodeljujete sodelavcem in računovodstvu. Poleg možnosti dodeljevanja dostopov je za izpostaviti še ena funkcija – uporabnik lahko z enim uporabniškim računom in geslom ureja in dostopa do podatkov večih podjetij, pa naj gre za podružnice ali čisto ločene pravne osebe.

Ob tem ni bojazni, da bi izgubili pomembne podatke ali, da bi šlo kaj narobe, saj Apollo redno prejema varnostne in druge posodobitve. Na ločenih lokacijah hrani avtomatske dnevne varnostne kopije. Uporabnikom nudi tudi pomoč prek klepeta ali telefona.

Več o pametni rešitvi za podjetja lahko najdete na spletni strani getapollo.io.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več