Računalništvo, telefonija
19.04.2017 11:40
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izdelajte lastne 3D video vsebine

Video postaja eno od najmočnejših orodij - tako za vizualni prikaz kot tudi za samo promocijo izdelkov. Ste se že lotili video vsebin? Kaj pa 3D video vsebin?
Video postaja eno od najmočnejših orodij - tako za vizualni prikaz kot tudi za samo promocijo izdelkov. Ste se že lotili video vsebin? Kaj pa 3D video vsebin?

Video postaja eno od najmočnejših orodij – tako za vizualni prikaz kot tudi za samo promocijo izdelkov. Ste se že lotili video vsebin? Kaj pa 3D video vsebin?

3D videe posnemite sami
​Na spletu obstajajo številni vodniki, ki nam prikazujejo kako 3D video izdelamo s pomočjo (običajno plačljive) programske opreme. A to pomeni, da potrebujemo snemalca, producenta ter močno postprodukcijsko ekipo. Pa veste, da lahko 3D video izdelate povsem sami (no, vi in vaša kreativnost) in to kar s pomočjo pametnega telefona?

Pravi 3D objektiv
Univerzalni 3D objektiv za kamero omogoča, da s svojim pametnim telefonom posnamemo svoje 3D fotografije in filme. Objektiv enostavno namestimo na pametni telefon in začnemo fotografirati ali snemati. Uporabljamo ga lahko na vseh Android in iOS modelih pametnih telefonov. Narejen je iz ABS in PU materiala, ki omogoča tudi zaščito telefona.

​Pa potem?
​3D videe snemajte za zabavo, ali pa jih umestite v svoj marketinški in promocijski plan. Ker virtualna resničnost postaja vse večji trend, lahko tudi svoje izdelke predstavite v novi 3D luči. Domišljiji pa prepustite prosto pot s pomočjo 3D očal.

Vas zanima 3D objektiv? Obrnite se na info@identiks.si.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več