26.02.2015 12:01

Izdelava spletne strani v letu 2015

Vas zanima katere prakse pri izdelavi spletnih strani smo v letu 2015 že dokončno opustili, ker so se izkazale za nedelujoče ali celo škodljive? Vas zanima katere prakse pa so s porastom spletne kulture prišle do večjega pomena?
Spletna stran v letu 2015: Kaj JA in kaj NE?

Za vas smo sestavili seznam 15 dobrih in 10 slabih praks izdelave spletne strani v letu 2015.

Priročnik (https://spletnik.si/e-prirocniki/izdelava-spletne-strani-v-letu-2015/?utm_source=RN&utm_medium=clanek&utm_campaign=spletna-stran-2015), ki smo ga za vas izdelali, poleg seznama izbranih škodljivih in delujočih praks vsebuje tudi pojasnilo zakaj nekatere prakse delujejo in zakaj druge ne. Poleg tega smo pri vsaki dodali še dodaten nasvet za tiste, ki bi radi posamezno prakso še dodatno izboljšali.

Kaj menite, v katero kategorijo sodi na primer avtomatski pop-up? Ali pa pod stran ‘splošni pogoji poslovanja’? Flash intro? Je ‘stran v izdelavi’ pametna ali slaba ideja? Niso tako enostavna vprašanje, kajne? Seveda je na spletu videti celo barvno lestvico: od najslabših do najboljših praks. Ko se lotite izdelave ali prenove spletne strani je zato še toliko težje ugotoviti kaj izmed videnega širom spleta je sploh kvalitetno in uporabno in kaj ne.

Priročnik ni namenjen temu, da se iz njega naučite vse o izdelavi spletnih strani ali da postanete nov spletni guru. Namenjen je predvsem tistim, ki vam je rok trajanja vaše obstoječe spletne strani že potekel in jo potrebujete posodobiti.
Namenjen pa je tudi tistim, čigar spletna stran bo nosila letnico rojstva v letu 2015 in jih zanima čemu se izogniti in kaj deluje. Namenjen je torej temu, da seznam dobrih praks aplicirate in seznam slabih praks dokončno opustite.

Ali vas zanima katerih praks se poslužuje vaša spletna stran? Dobrih ali slabih?
Prenesite si priročnik brezplačno (https://spletnik.si/e-prirocniki/izdelava-spletne-strani-v-letu-2015/?utm_source=RN&utm_medium=clanek&utm_campaign=spletna-stran-2015) in nam sporočite vaš rezultat!

Veliko poslovnih uspehov vam želimo, Ekipa Spletnik.

Vir (Spletnik blog): Izdelava spletne strani v letu 2015 (https://spletnik.si/blog/2015/02/24/izdelava-spletne-strani-v-letu-2015/?utm_source=RN&utm_medium=clanek&utm_campaign=spletna-stran-2015)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SPLETNIK d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SPLETNIK d.o.o.

Izdelava spletne prisotnosti, pridobivanje obiska, vzpostavitev odnosa s kupci in merjenje učinkovitosti spletnega ekosistema

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SPLETNIK d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

ECETERA d.o.o.