Računalništvo, telefonija
10.11.2016 16:30

Deli z drugimi:

Share

Izjemna kompaktnost kartic iz serij ZOTAC GeForce GTX 1050 in 1050 Ti za široko združljivost

Izjemna kompaktnost kartic iz serij ZOTAC GeForce GTX 1050 in 1050 Ti za široko združljivost
Izjemna kompaktnost kartic iz serij ZOTAC GeForce GTX 1050 in 1050 Ti za široko združljivost

ZOTAC je z novim članom iz serije ZOTAC GeForce GTX 10 z zadovoljstvom spet premešal karte na trgu grafičnih kartic. Kartice iz serij ZOTAC GeForce GTX 1050 in GeForce GTX 1050 Ti so najnovejša pridobitev na osnovi arhitekture NVIDIA Pascal, njihove vrhunske zmogljivosti pa začenjajo novo dobo v doživljanju računalniških iger.

ZOTAC GeForce GTX 1050 Mini in 1050 Ti Mini sta izjemno kompaktni in kratki kartici. Z dolžino 14,7 cm sta najmanjši v družini kartic Pascal. Majhnosti navkljub imata dovolj surove moči za poganjanje iger, obenem pa zagotavljata vrhunsko hlajenje in nizko raven hrupa. Opremljeni sta z enim širokim 90-milimetrskim ventilatorjem s povsem aluminijastim hladilnikom, ki je nameščen neposredno na grafični procesor.

Zotacova ponudba vsebuje tudi navijalsko izdajo OC Edition – naslednji korak v poganjanju iger. Kjer je prostor za izboljšave, tam je tudi prostor za še večjo hitrost, in izdaja OC Edition se ponaša z višjim taktom delovanja ob nespremenjeni izjemni kompaktnosti. Njeno večjo moč obvladujeta dva 70-milimetrska radialna ventilatorja z dvema 6-milimetrskima bakrenima toplotnima cevkama. Vsa ta moč in hladilne zmogljivosti so spravljene v 15,2 cm dolgem ohišju. Izdaja OC Edition bo del ponudbe kartic ZOTAC GeForce GTX 1050 Ti.

Izjemno kompaktne kartice iz družin Mini in OC Edition bo mogoče namestiti v skoraj vse sisteme, zato bodo popolna izbira za nadgradnjo tako za zanesenjake kot tudi za uporabnike, ki bodo želeli prestopiti v naslednjo generacijo z manjšo grafično kartico brez potrebe po dodatnem napajanju prek vodila PCIE.

Vsem karticam iz serij ZOTAC GeForce GTX 1050 in 1050 Ti je dodan prenovljen pripomoček za grafične kartice ZOTAC Firestorm, ki z novim videzom in številnimi izboljšavami zagotavlja uporabniku prijaznejšo izkušnjo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več