20.09.2010 11:25
Posodobljeno 14 let nazaj.

Izjemno uspešen 6. Nanotehnološki dan

Primer odličnega sodelovanja gospodarstva in znanosti.
Pozdravni nagovor predsednika skupščine Obrtno podjetniške zbornice Slovenije, Štefan Pavlinjeka

Šesti nanotehnološki dan, se bo zapisal kot eden najodmevnejših strokovnih dogodkov OZS, predvsem zaradi izjemnih strokovnih tem in odlične izbire predavateljev. Dogodek je organiziral odbor za znanost in tehnologijo pri Obrtno podjetniški zbornici Slovenije, pod vodstvom Janez Škrleca, ki je dogodek tudi moderiral in izbral strokovne vsebine ter predavatelje.

Uvodni nagovor so imeli; direktor Instituta Jožef Stefan, prof. dr. Jadran Lenarčič, direktor direktorata za tehnologijo MVZT, dr. Aleš Mihelič in predsednik skupščine OZS, Štefan Pavlinjek. Dogodka se je zraven številnih uglednih gostov udeležil tudi predsednik Sveta za znanost in tehnologijo Republike Slovenije, prof. dr. Marko Jaklič.

Na nanotehnološkem dnevu so bile predstavljene nanotehnologije na številnih področjih in v različnih oblikah.

Nikakor pa seveda ne smemo zanemariti dejstva, da je generalni pokrovitelj 6. nanotehnološkega dne bilo samo ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo Republike Slovenije, ki je temu dogodku posvetilo posebno pozornost.Dogodka sta se udeležila tudi zmagovalca v robotskem tekmovanju Singapur 2010, Aleš Stojak in Gregor Krušič s Ptuja.Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS.

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

MLACOM d.o.o.