Računalništvo, telefonija
05.09.2019 13:45
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izkusite Galaxy A90 5G pametni telefon – ustvarjen za obdobje, kjer se vse dogaja v živo

Hitre in varne interakcije, ne glede na to, kje ste
Izkusite Galaxy A90 5G pametni telefon - ustvarjen za obdobje, kjer se vse dogaja v živo
Izkusite Galaxy A90 5G pametni telefon - ustvarjen za obdobje, kjer se vse dogaja v živo

Samsung Electronics je predstavil Galaxy A90 5G pametni telefon – najnovejšega člana Galaxy A družine s 5G povezljivostjo. Galaxy A90 5G, ki je zasnovan posebej za digitalne navdušence, 5G povezljivost združuje z zmogljivimi funkcijami za zajemanje in deljenje vsebin na način, kot si ga vi želite.

“Navdušeni smo nad priljubljenostjo Galaxy A serije – generacije pametnih telefonov, ki so zasnovani za obdobje, kjer se vse dogaja v živo, in vključujejo bistvene funkcije, ki si jih uporabniki najbolj želijo – vključno s kakovostno kamero, baterijo z daljšo življenjsko dobo in izjemnim zaslonom,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Samsung je sodeloval s partnerji v 5G ekosistemu, da bi 5G povezljivost približal čim večjemu številu uporabnikov. Sedaj 5G povezljivost vključujemo v celotni portfelj Galaxy pametnih telefonov in tako uporabnikom nudimo hiter prenos podatkov in še bolj povezane izkušnje.”

Z Galaxy A90 5G pametnim telefonom boste lahko v živo gledali koncerte svojih najljubših izvajalcev in imeli podobno izkušnjo, kot da bi bili sami prisotni na koncertu. Zahvaljujoč manjšim zakasnitvam boste lahko brezskrbno sodelovali v skupinskih video pogovorih in igrali igre, ne da bi zamudili ključne trenutke. 5G omrežje nas zbližuje in nam omogoča, da s svojimi napravami naredimo še več, zato je tudi varnost sedaj postala pomembnejša kot kadarkoli prej. Galaxy A90 5G pametni telefon je zaščiten s Samsung Knox, Samsung varnostno platformo, ki zagotavlja, da so vaši podatki popolnoma zavarovani.

Zmogljivost naslednje generacije

Galaxy A90 5G nudi zmogljivo in zanesljivo izkušnjo. Je najnovejši dokaz zavezanosti družbe Samsung k odprtemu sodelovanju s partnerji, kot je na primer Qualcomm[1], saj združuje napredne mobilne funkcije z inovativnimi 5G rešitvami partnerskih družb. Galaxy A90 5G s Snapdragon 855 5G mobilno platformo uporabnikom nudi transformativne mobilne izkušnje z vrhunsko 5G povezljivostjo in izboljšanimi zmogljivostmi umetne inteligence.

“Svojo najnaprednejšo Snapdragon 855 mobilno platformo želimo približati čim večjemu številu uporabnikov, zato smo ponosni na naše dolgoletno partnerstvo z družbo Samsung,” je povedal Cristiano Amon, predsednik pri Qualcomm Incorporated. “Inovativne Samsung Galaxy naprave skupaj s Snapdragon X50 5G modemom in Qualcomm® RF-Front-End rešitvami bodo uporabnikom omogočile popolnoma novo 5G izkušnjo – delo bo hitreje opravljeno, igranje iger pa še zabavnejše.”

Uživajte svoje življenje v živo

Galaxy A90 5G omogoča zajemanje in deljenje videoposnetkov s kamero z 48 milijoni slikovnih pik. Z izboljšanimi funkcijami kamere in zmogljivostmi umetne inteligence, kot so Super stabilnost, Optimizator prizorišča in Zaznavanje nepopolnosti, boste lahko preprosto zajeli trenutke, ki so za vas najpomembnejši. Sprednja kamera z 32 milijoni slikovnih pik se ravno tako ponaša s funkcijami, kot je Sprotno ostrenje, kar olajša zajemanje selfijev in ustvarjanje skupinskih posnetkov.

Uživajte v 17,01-centimetrskem FHD+ Super AMOLED brezkončnem-U zaslonu za kinematografsko izkušnjo. Deljenje vaših multimedijskih vsebin pa bo še lažje z zmogljivo baterijo, ki omogoča super hitro polnjenje.

Galaxy A90 5G dviguje tudi izkušnjo igranja iger na višjo raven. S 5G povezljivostjo boste lahko brez zakasnitev uživali v igri, funkcija Game Booster, ki vključuje zmogljivosti umetne inteligence, pa optimizira delovanje in porabo energije.

Svojo mobilno izkušnjo lahko enostavno razširite na namizno izkušnjo s Samsung DeX postajo in Your Phone aplikacijo [2] družbe Microsoft, kar je prvič na voljo pri Galaxy A seriji. Samsung DeX postaja omogoča, da svojo izkušnjo Galaxy A90 5G razširite na računalniški zaslon ali televizor, Your Phone aplikacija pa nudi zrcaljenje vsebin na namizje in preverjanje obvestil, pošiljanje in prejemanje sporočil ter brskanje po najnovejših fotografijah.

Galaxy A90 5G bo na voljo v dveh barvah – v črni in beli.

Za več informacij obiščite news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com/galaxy-a-2019 ali www.samsung.com/galaxy.

[1] Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v ZDA in drugih državah.

[2] Your Phone aplikacija je prednameščena na Windows 10 operacijskem sistemu (verzija 1809 ali novejši). Aplikacijo je možno naložiti na Windows 10 (verzija 1803).


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več