Računalništvo, telefonija
17.01.2019 10:00

Deli z drugimi:

Share

Izognite se tveganju pri privilegiranem dostopu

One Identity Safeguard for Privileged Passwords (privilegirana gesla) zaščiti, nadzira, avtomatizira in varuje proces dodeljevanja privilegiranih dostopov.
Privilegirana rešitev za upravljanje gesel, Privileged Passwords, vaše podjetje varuje in omogoča privilegiranim uporabnikom popolnoma novo raven svobode in funkcionalnosti.
Privilegirana rešitev za upravljanje gesel, Privileged Passwords, vaše podjetje varuje in omogoča privilegiranim uporabnikom popolnoma novo raven svobode in funkcionalnosti.

Zaščita za privilegirana gesla, ki je nameščena na napravi, odpravlja pomisleke glede varnosti dostopa do same rešitve, ki je v pomoč pri pospešitvi integracije z vašimi sistemi, hkrati pa poenostavi upravljanje.

Poleg tega je zasnova, ki je osredotočena na uporabnika, zelo enostavna in slednjemu prijazna ter omogoča upravljanje gesel kadarkoli, kjerkoli in s skoraj katerekoli naprave. Rezultat vsega tega je privilegirana rešitev za upravljanje gesel, Privileged Passwords, ki vaše podjetje varuje in omogoča privilegiranim uporabnikom popolnoma novo raven svobode in funkcionalnosti.

Še nekaj lastnosti

Pri vsej zadevi je super prav to, da zahteve za uporabniška gesla upravlja prek povezave varnega spletnega brskalnika – tudi s podporo za mobilne naprave. Tako ovir več ne boste poznali, vaša pisarna pa bo lahko tako rekoč ves svet.

Možnosti je skoraj neskončno. Mehanizem podpira časovne omejitve, preglednice, več odobritev naenkrat, hitri dostop … Zahteve za geslo se lahko odobrijo samodejno, sistem pa omogoča tudi več ravni odobritev.

Če uporabljate One Identity Starling, lahko potrdite ali zavrnete zahteve celo brez VPN (Virtual Private Network, kar lahko prevedemo v navidezno zasebno omrežje). VPN sicer deluje tako, da se naša naprava najprej poveže z oddaljenim računalnikom, prek katerega nato obiskujemo druga spletna mesta.

Z One Identity Safeguard boste vedno »online«. Zasnovan je bil za združevanje in visoko razpoložljivost. Z njim zahtevate gesla in seje s katerekoli naprave in od katerekoli naprave v sistemu, kar poveča pretočnost vsebin in odzivne čase. Le kdo si ne želi večje varnosti, mobilnosti, hkrati pa visoke odzivnosti.

O rešitvi One Identity Safeguard smo že pisali v članku “Z One Identioty Safeguard do večje varnosti in učinkovitosti”.

Bi preizkusili, kako je v praksi?

Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitve One Identity. Če želite brezplačni preizkus rešitve One Identity Safeguard v virtualnem okolju, se obrnite na podjetje ADM-Adria.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več