Računalništvo, telefonija
14.11.2012 10:55

Deli z drugimi:

Share

Izstopajte s posebno izdajo ure Garmin Forerunner 210 in 610

Izstopajte s posebno izdajo ure Garmin Forerunner 210 in 610
Izstopajte s posebno izdajo ure Garmin Forerunner 210 in 610

Garmin International Inc., enota Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), globalno vodilni v satelitski navigaciji, predstavlja posebno izdajo Forerunner 210 in Forerunner 610 GPS tekaški uri v novi barvni različici, ki bo prinesla novo energijo v zimski trening.

Obe uri združujeta enake lastnosti in zmogljivosti, kot jih imata že poznani in priljubljeni uri Forerunner 210 in 610. Svetle in energične barvne možnosti bodo spremenile tekaško napravo v stilsko uro za vsak dan. Posebna izdaja Forerunner 210 in 610 je sedaj na voljo tudi v Sloveniji.

“Resni trening za prve preizkušnje v novi sezoni je tik pred vami, jutra ter popoldnevi postajajo temnejši zato boste z najnovejšo posebno izdajo Forerunner 210 in 610 izstopali iz povprečja,” pravi Andrew Silver, Garmin EMEA produktni manager za fitnes naprave. “Trenirajte bolje kot kdajkoli! S posebno izdajo Forerunner na vaši roki boste presegali osebne rekorde in ko jo napolnite s pretečenimi kilometri, se boste veliko bolje počutili.”

Forerunner 210 – pritisnite start in pričnite s tekom: naj vsak trening izstopa s posebno izdajo Garmin Forerunner 210, enostavno nastavite svoj ​​cilj in tecite z njo. GPS izmeri kako daleč in kako hitro tečete, prav tako vas vodi skozi intervalni trening in meri območja srčnega utripa. Predhodne nastavitve skoraj niso potrebne tako, da lahko samo pritisnite start in pričnete teči. Po končanem teku lahko trening prenesete na portal Garmin Connect in vidite cilje, ki so bili doseženi. Komplet Forerunner 210 vsebuje premium senzor srčnega utripa in AC napajalnik/podatkovni kabel.

Forerunner 610 – tu je vse na konicah prstov: izpeljite popolnoma nov tek s posebno barvno različico ure. Dotaknite se, potegnite po zaslonu, ura bo beležila vse podrobnosti. Funkcija Virtual Racer lahko vsak trening spremeni v navidezno tekmo. Na napravo prenesete posnetek vašega treninga ali treninga koga drugega, ki ga pred tem naložite s portala Garmin Connect. Funkcija Virtual Racer v realnem času spremlja hitrost, razdaljo in ostale podatke in sproti spremljate, koliko boljši ali slabši ste. Trening lahko načrtujete, si ga naložite in prepustite napravi, da vas vodi skozi trening. Osredotočite se samo na tek, za ostalo poskrbi Forerunner 610! V kompletu Forerunner 610 je USB ANT ključ za prenos podatkov, napajalnik in premium senzor srčnega utripa.

Posebna izdaja Forerunner 210 in 610 sta najnovejša produkta iz rastočega segmenta fitnes Garmin, ki se osredotoča na razvoj tehnologije in inovacij za izboljšanje življenja uporabnikov in spodbuja zdrav ter aktiven življenjski slog. Naj gre za tek, kolesarjenje in druge športe, Garmin fitnes naprave postajajo nepogrešljivi pripomočki za amaterske in profesionalne športnike. Za več informacij o funkcijah, cenah, razpoložljivosti Garmin izdelkov za šport obiščite spletno stran www.garmin.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več