Računalništvo, telefonija
12.08.2013 12:53

Deli z drugimi:

Share

Jaz sem direktorski prenosnik

Prenosnik za direktorja, ki je veliko na poti potrebuje dolgo avtonomijo baterije, prelep zaslon in narejen mora biti iz kakovostnih materialov. Procesor Intel i5 in 6 GB spomina sta nek minimum, za resno pisarniško delo. Vse to in še več vsebuje nov model prenosnika VAIO S13.
Vaio S13 white
Vaio S13 white

Prenosniki Sony VAIO so znani po zanesljivosti, kakovosti, lepem izgledu in tehnološki naprednosti. Med uporabnike slednjnih v Sloveniji štejejo tako direktorji, kot tudi državne institucije, univerze in osnovne šole.

Sony s serijo S13 ponuja trgu model prenosnika, ki ni ne prevelik in ne premajhen. Diagonala zaslona meri pri tem modelu 33,8 cm oziroma 13,3 palca. Masa je vsega skupaj z baterijo vred skromnih 1,72 kg. Pri boljše opremljenih modelih pa je vgrajen tudi WWAN HSDPA modem, ki omogoča dostop do spleta s pomočjo GSM signala. Prednaložen je programski paket Microsoft Windows 8, ki je vedno bolj priljubljen.

Seveda imajo prenosniki serijsko 2 leti garancije in so na voljo z Intel i5 procesorjem in klasičnim HDD diskom ter 6 GB spomina že od 899 EUR z DDV naprej. Za malo boljše opremljene modele z Intel i7 procesorjem in 12 GB spomina, pa boste odšteli tudi do 1399 EUR z DDV. Na voljo so lepotci včasih v beli in včasih v črni barvi.

Za vas le najboljše in to je VAIO. Sony VAIO. Za tiste še bolj zahtevne pa priporočamo nadgradnjo na Ultra hiter SSD disk in dokup dodatne debele baterije za še bolj dolgo avtonomijo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več