15.06.2017 10:16
Posodobljeno 7 let nazaj.

Kaj se zgodi, ko pokliče miss športa

Za Miss športa Slovenije 2017, Manco Šepetavec, je atletika način življenja. In poleg izjemnih športnih dosežkov je Manca sedaj stopila tudi na pot mode in lepote. Ta preskok zanjo ni presentljiv, saj ji urejenost in stil veliko pomenita. Njen Instagram profil tako krasijo odlične fotografije in marsikatera med njimi je posneta s telefonom. Manca uporablja Honor 8.

Za Manco, katere paradna disciplina je tek na 100 metrov z ovirami, je telefon njen največji tehnološki zaveznik. Navdušil jo je Honor 8, ki je del družine Huawei. S tekom čez ovire se je začela ukvarjati pri sedmih letih in od takrat dalje dosega vrhunske rezultate. Z nazivom miss športa 2017 pa so se ji odprla številna nova vrata. Telefon jo je navdušil predvsem z odličnim fotoaparatom, saj ji omogoča, da skrite kotičke sveta in posebne dogodke obeleži s krasnimi fotografijami, ki jih z veseljem deli s svojimi prijatelji in navijači.

Manca se sicer trudi, da s tehnologijo vendarle ne bi bila preveč zasvojena. »Menim, da je šport zelo pomemben, saj otroka poleg tega, da ga vsaj za hip odvrne od današnje tehnologije (npr. računalnikov), tudi marsičesa nauči.« Kljub temu pa priznava, da danes brez telefona ne bi zmogla, saj ji pomaga pri uskaljevanju vseh njenih obveznosti, pri ohranjanju družabnega življenja in tudi komunikacije s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. »Skozi šport pridobivamo prijatelje, se gibamo, pridobivamo motorične sposobnosti in tudi veliko pozitivnih lastnosti, kot so vztrajnost, borbenost, poslušnost, marljivost, večja samozavest, pripadnost, komunikativnost. Otrok se v športu lahko tudi zelo dobro izrazi in tudi sprosti. In prav vsega tega sem se prek športa naučila tudi sama. Atletika mi je enostavno odprla ogromno poti. In zelo sem hvaležna, da z njo živim v zdravem duhu!«

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60