11.10.2017 11:36

Kako bo informatika omogočila učinkovitejše delovaje javne uprave?

Tudi letos bo konferenca Informatika v javni upravi 2017 (IJU 2017) v Kongresnem centru Brdo pri Kranju 4. In 5. decembra 2017. Program konference, ki je že deveta po vrsti, je zamišljen kot nadaljevanje in nadgradnja dosedanjih konferenc.

Rdeča nit letošnje povzema novo videnje uprave: ne več kot servis, temveč kot izhodišče in osnovni pogoj za uspešno delovanje in razvoj družbe sploh. Poleg prispevkov, v katerih avtorji iz posameznih resorjev predstavljajo rešitve, ki so jih razvili bodisi za notranje ali zunanje uporabnike, bo letos poudarek na dosežkih, projektih in načrtih resorjev in njihovim predstavitvam. Povabljenih bo tudi več tujih strokovnjakov za področje informatike v javni upravi. Dva nova poudarka, ki sta pomembna za popularizacijo dosežkov in širšo uporabo razpoložljivih storitev, bosta namenjena resornim informatikam in informatiki v občinah.

Informacije, ki bodo posredovane na konferenci, bodo podale pregled stanja informatike v javni upravi in omogočile razmisleke in predloge, kako jo še bolje izkoristiti za uspešno delovanje tako javne uprave kakor uporabnikom njenih storitev.

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00