08.03.2014 08:12
Posodobljeno 5 let nazaj.

Kako do lokalnih novic in dogodkov?

V poplavi novic iz celotnega sveta hitro pozabimo na pomen novic iz domačega okolja, ironično smo bolje in hitreje obveščeni o tem kaj se dogaja na drugem koncu sveta, kot o tem kaj se dogaja tako rekoč »za vogalom«. Verzel zapolnjuje spletni portal MojaObčina.si
MojaObčina.si je lokalni vir za novice, dogodke, zanimivosti, razprave in ostale lokalne informacije iz tvoje občine.

MojaObčina.si ima cilj združiti lokalne novice v občinah in na enem mestu ponuditi največji izbor tistih novic, ki jih le stežka najdemo v osrednjih medijih. Portal že živi na naslovu www.mojaobcina.si. Spletno stran si lahko ogledate tudi na pametnih mobilnih napravah, o dogajanju v izbranih občinah pa ste lahko obveščeni tudi preko tedenskega mailinga.

Vsebine pa ne bodo le v vsakem trenutku vidne na spletu. Z vsebinami lahko tudi sami upravljate in jo soustvarjate. Ponudba Lokalne spletne skupnosti MojaObčina.si je predvsem zanimiva za vsa društva in organizacije, ki za svoje domače okolje veliko storijo, le stežka pa pridejo do medijev, da bi o njihovem delovanju izvedeli tudi drugi.

Vabljeni ste torej vsi iz raznih ustanov, zavodov, šol, društev, krajevnih skupnosti, ki ste že zadolženi za pisanje oziroma obveščanje, ali pa bi to še radi postali, da se na spletni strani registrirate in pričnete s pisanjem. Urejanje vsebin na portalu je enostavno in hitro, za več informacij pa si oglejte Youtube kanal MojaObčina.si.

Registrirajte se, prejeli boste potrdilo o prijavi in preko te aplikacije vnašali prispevke, slike, kot tudi napovedi dogodkov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PriMs d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PriMs d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PriMs d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več