Računalništvo, telefonija
26.06.2018 14:30

Deli z drugimi:

Share

Kako izbrati pravi telefon za otroka?

Kako izbrati pravi telefon za otroka?
Kako izbrati pravi telefon za otroka?

Na trgu je toliko pametnih telefonov, da se starši resnično težko odločijo, kateri je najbolj primeren za njihove otroke. Idealna izbira je aparat, ki ga bodo otroci z veseljem uporabljali in bo hkrati varen ter bo ponujal kar največ za svojo ceno. Če vas skrbi, kako se pravilno odločiti, je tukaj vpogled v to, kar si mladi želijo od telefona v letu 2018.


Najstniki danes posegajo po trendovskih napravah s katerimi se lažje vklopijo med svoje vrstnike. Veliko vlogo pa igra tudi širok zaslon za igranje iger in gledanje filmov v stilu. Odkar so selfiji povsem obnoreli svet je zelo pomemben tudi kakovosten fotoaparat na prednji strani ter možnost urejanja slik.

Preverite, kaj si želijo najstniki

Kakovostni zvočniki so vroča tema, ki daje globino njihovi najljubši glasbi. Prav tako si želijo sodobnega telefona, ki omogočajo odklepanje, ki je hitro in ponuja varen dostop. Vendar pa si bolj kot vse drugo želijo poglobljenega zabavnega centra, ki bo obogatil njihova življenja in interakcije z njihovimi prijatelji.

Kot starš si nedvomno želite zagotoviti, da bi bili vedno v stiku z otrokom, če pride do nuje. Zato je dolgoživost baterije ključnega pomena, da ostanete mirni. Prav tako se želite prepričati, da so vaši otroci varni, ko brskajo po spletu v varnem operacijskem sistemu. Najbolj pomembna pri vsem tem pa je gotovo cena.

Preudarna odločitev

Huawei je razvil svojo linijo cenovno ugodnih pametnih telefonov, ki ponujajo tako staršem kot tudi otrokom najboljše lastnosti na trgu. V letu 2018 je na voljo nova serija Y, ki združuje nabor trendovskih lastnosti, ki jih iščejo mladi, hkrati pa ponuja praktični vidik, ki ga pričakujejo starši.

Serija Y se ponaša z dostopno ceno in mnogo lastnostmi, ki jih najdete v srednjem razredu – tako kupci prejmejo največ vrednosti za njihov denar. Z zaslonom Full-View, zvokom koncertne kakovosti, načinom karaoke, izboljšavami selfijev in daljšo avtonomijo baterije ter zadnjo različico sistema Android, serija Y pokrije vse želje in zahteve staršev in najstnikov.


Y6 – prenosna zabava za mlade

Prvi v seriji prenovljene linije Y, ki je že na voljo pri nas, je Y6. Gre za skrbno zasnovano napravo namenjeo predvsem mlajšim uporabnikom. Na voljo je v črni, modri ter zlati barvi in prinaša kakovostno mobilno zabavo s kombinacijo živahnega zaslona HD+ FullView ter izjemnimi audio zmožnostmi. Poleg tega je Huawei Y6 opremljen s funkcijo easy unlock, selfie bliskavico, uporabniškim vmesnikom EMUI 8.0 in dolgo avtonomijo baterije. Skupaj te lastnosti opremijo mlade z najnujnejšim za najboljšo izkušnjo mobilne zabave.

Huawei Y6 je na voljo pri operaterju Telemach že za 5,5€ na mesec, v juliju bo tudi v trgovinah Big Bang. Predvidena prodajna cena v prosti prodaji je manj kot 200 €.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več