Računalništvo, telefonija
16.07.2015 12:37

Deli z drugimi:

Share

Kako je S.K.I.F.U.N. v enem letu povečal organski obisk spletne strani za 136 %

Kako lahko s podrobnim poznavanjem vedenja potrošnikov in optimizacijo spletnih strani povečate organski obisk spletne strani?
Kako je S.K.I.F.U.N. v enem letu povečal organski obisk spletne strani za 136 %
Kako je S.K.I.F.U.N. v enem letu povečal organski obisk spletne strani za 136 %

S.K.I.F.U.N., vodilni ponudnik smučarskih izletov in dopustov na slovenskem trgu, je v enem letu povečal organski obisk na svoji spletni strani za 136 %.

V Red Orbitu smo s podrobnim poznavanjem vedenja potrošnikov na spletu vodili naročnika pri razvoju novih pristajalnih strani in s pomočjo optimizacije spletnih strani uspeli pozicionirati spletno stran kot pomemben vir informacij za vse, ki jih zanimajo smučarski izleti in dopustovanje ter novosti v smučarski industriji.

Cilji

S.K.I.F.U.N., tako kot že samo ime nakazuje, želi narediti smučanje zabavno. Naš cilj je bil povečati prepoznavnost spletne strani na spletnih iskalnikih in s tem na spletno stran privabiti čim večje število relevantnih uporabnikov. S strateškim pozicioniranjem na spletnih iskalnikih smo želeli uporabnikom ponuditi najboljšo uporabniško izkušnjo skozi celotni odločevalski proces in s tem posledično tudi povečati število rezervacij preko spletne strani.

Stanje pred začetkom projekta

Spletna stran ni bila narejena v skladu s spletnimi standardi, kar je povzročalo težave tako uporabnikom, kot tudi spletnim iskalnikom. Spletna stran je na iskalnikih rangirala slabo. V večini primerov se je med iskalnimi rezultati pojavljala samo domača stran, kar za uporabnika ni optimalno. Naš cilj je bil uporabniku ponuditi najbolj relevantno vsebino glede na njegovo iskanje. Poleg tega so imeli uporabniki tudi težave z razumevanjem spletne strani in navigacijo po sami strani.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ORBIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ORBIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ORBIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več