Računalništvo, telefonija
01.09.2014 15:19

Deli z drugimi:

Share

Kaljeno steklo za vaš mobilnik

Zaščitite zaslon vašega pametnega telefona z zaščitnim steklom.
Kaljeno steklo Tempered Glass
Kaljeno steklo Tempered Glass

Podjetje GSM aparati d.o.o. vam predstavlja novost za zaščito zaslona vašega mobilnega aparata.

Gre za kaljeno steklo Tempered Glass, pridobljeno z revolucionarno tehniko, ki varuje vaš zaslon pred udarci, praskami, prahom in umazanijo. Zaščitno steklo je povsem transparentno in ne vpliva na kakovost slike, hkrati pa ohranja vse funkcije in lastnosti zaslona na dotik.

Zaščitno steklo Tempered Glass je izredno tanko in se popolnoma prilagodi zaslonu vašega telefona. Ker je steklo prilagojeno točno določenemu modelu aparata, na kar morate biti pozorni ob nakupu, pa tudi pri namestitvi, se steklo prilagodi zvočniku, tipkam, kameri in senzorju na zaslonu aparata.

Kaljeno steklo ima 10H trdnost na površini in omogoča hitro in enostavno čiščenje aprata. Namestitev je izredno enostavna, saj je postopek enak nameščanju zaščitne folije. Najprej je potrebno očistiti zaslon telefona s priloženim vlažilnim robcem in polirno krpico. Nato iz stekla odstranimo zaščitno folijo in jo s pomočjo priloženih držal namestimo na zaslon telefona. Steklo se s pomočjo vakuuma prilepi na zaslon in na svojem mestu tudi ostane.

Dame boste tako mobilne telefone lahko brezskrbno pospravile v torbico, gospodje pa v žep. Da bo zaščita mobilnega aparata popolna, pa priporočamo še kakšen silikonski etui.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GSM APARATI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GSM APARATI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GSM APARATI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več