02.03.2017 15:15

Kar 42 nagrad za Huawei na MWC

Že prvi dnevi MWC 2017 so dokazali, da je Huaweijev najnovejši paradni konj, telefon P10, odlična naprava, ki jo čakajo veliki uspehi. Največji tehnološki mediji so Huaweiju namreč do danes podelili že kar 42 različnih nagrad in nazivov. Po globalni predstavitvi telefonov Huawei P10, P10 Plus in ure Huawei Watch 2 so mediji izpostavili predvsem izstopajočo Leica dvojno kamero in neverjetno zajemanje portretov in selfiejev. Huawei Watch 2 je pritegnila pozornost s 4G povezljivostjo in GPS čipom, vzdržljivo baterijo in robustnimi fitnes funkcionalnostmi.

Huawei P10 in P10 Plus sta na sejmu prejela naslednje nagrade:

• Android Authority je Huaweiju podelil naslov »Best of MWC 2017: Best Smartphone«. Ključen atribut, ki je prepričal urednike, je dvojna kamera s portretnim načinom in modra barva. Android Authority ima kar 23 milijonov mesečnih bralcev.
  • Digital Trends so Huawei P10 nagradili z nazivom »Best Phone at MWC«. Navdušila jih je dvojna kamera in raznolike možnosti fotografiranja, skupaj s pestrim izborom barv. Digital Trends ima kar 30 milijonov mesečnih bralcev.
  • Android Central je prepoznal Huawei P10 kot »2017 MWC Top Pick«.
  • T3 je Huaweiju podelil naziv »MWC 2017 Awards: Best Phone«. Urednike sta navdušili Leicina prednja in dvojna zadnja kamera, prav tako pa tudi SuperCharge tehnologija. T3 ima 2,4 milijona mesečnih bralcev.
  • Pocket-lint je Huaweiju podelil naziv »Best of MWC 2017« in ob tem pohvalil predvsem ceno, velikost zaslona in tehnologijo dvojne kamere.
  • PhoneArena je Huaweiju podelil nagrado »Best New Phones and Devices«, z barvami in oblikovanjem kamere, programsko opremo in načinom portretiranja. Phone Arena ima kar 17,7 milijona bralcev na mesec.

Huawei so nagradili tudi Recombu, Trusted Reviews, Android Central, Ubergizmo, Android Headlines, Stuff, TechAdvisor, FoneArena, Talk Android, HDblog, 4gnews, Hardware Upgrade, LiveMint, Connect, Aving News, Expert Reviews, TechRadar, PC Mag, Tom’s Guide, Know Your Mobile, AndroidPIT, Chip Chick, Talk Android, MobileGeeks, ComputerBILD in Hardware Upgrade.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več