Računalništvo, telefonija
05.11.2015 14:31

Deli z drugimi:

Share

Karlie Kloss na obisku v raziskovalnem in razvojnem centru podjetja Huawei Technologies v Šanghaju

Karlie Kloss na obisku v raziskovalnem in razvojnem centru podjetja Huawei Technologies v Šanghaju
Karlie Kloss na obisku v raziskovalnem in razvojnem centru podjetja Huawei Technologies v Šanghaju

Huawei Consumer Business Group je v slogu združevanja visoke mode in inovativne tehnologije, v raziskovalnem in razvojnem centru Huawei Technologies v Šanghaju, gostil kraljico modnih revij Karlie Kloss. Slednja je že sodelovala s podjetjem Huawei, saj je pozirala v modni kampanji za Huawei watch, ki jo je posnel znan modni fotograf Mario Testino.

Ga. Glory Zhang, vodja marketinga pri Huawei Business group, je med obiskom dejala:

”Navdušeni smo, da imamo Karlie v Huawei-jevi zibki tehnologije – v našem raziskovalnem in razvojnem centru v Šanghaju. Kot navdušenka nad tehnologijo in modna ikona, vidno uteleša Huawei-jevo zavezanost za združitev tehnologije z umetnostjo, dizajnom in kulturo.”

Z ljubeznijo do inženirstva in programiranja, je Karlie pokazala veliko zanimanja za inovativne Huawei-jeve naprave. Med obiskom ji je G. Kevin Ho, predsednik linije slušalk, predstavil jedrne sisteme, ki poganjajo vodilna pametna telefona Mate S in Mate 7.

V skladu z njeno strastjo do kodiranja Karlie sponzorira ”Kode with Karlie Scolarship” štipendije, v šoli za programiranje Flatiron v New Yorku, v kateri se je nekoč tudi sama udeležila poletnega tečaja. Med obiskom Huawei-jevega raziskovalnega in razvojnega centra je imela tudi sama priložnost pokazati svoje večstranske talente, saj je sodelovala s Huawei-jevim inženirjem pri izdelavi kode enega izdelka.

Karlie je dejala, da ji je obisk dal priložnost da izpolni svojo vseživljenjsko strast do tehnologije. Rekla je: ”Počaščena sem, da sem imela priložnost obiskati Huawei-jev raziskovalni in razvojni center v Šanghaju. Znanje kodiranja mi je odprlo mnogo vrat in Huawei mi je omogočil, da so se mi odprla še ena. Obisk mi je omogočil boljše razumevanje jedrne tehnologije mobilnih naprav, dal možnost uporabiti svoje znanje in dobiti vpogled v to kaj pomeni biti inženir programske opreme.”

Raziskovalni in razvojni center podjetja Huawei Technologies v Šanghaju je bil ustanovljen leta 1996 in bil premaknjen na sedanjo lokacijo leta 2010. Je ena največjih poslovnih stavb v Šanghaju in se lahko pohvali z izjemnim dizajnom, za katerega so odgovorni Skidmore, Owings & Merill, ki so eno najbolj vplivnih podjetij za arhitekturo, notranji dizajn, inženiring in urbanistično načrtovanje na svetu.

Predstavljajoč nove presežke v arhitekturi, dizajnu in tehnologiji, ima 277.000 kvadratnih metrov velik center osrednjo vlogo v Huawei-jevih globalnih prizadevanjih za raziskovanje in razvoj, zaradi njegovega raziskovalnega in razvojnega dela usmerjenega predvsem v brezžično tehnologijo in naprave. Na splošno center velja kot zibka Huawei-jeve zapuščine in inovacijske dediščine in zaposluje 10.000 zaposlenih, vključno z raziskovalci in inženirji.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888