Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

25.01.2019      7:31
Kaspersky United

Kaspersky Lab predstavlja nov program za krepitev vloge svojih partnerjev

Struktura informacijske tehnologije vsakega podjetja je edinstveno kompleksna. Za svoje specifične potrebe podjetja potrebujejo ponudnika specializiranih varnostnih rešitev in storitev – vse od hibridnih varnostnih rešitev v oblaku do zaščite pred usmerjenimi napadi in varovanja industrijskega omrežja. Da bi zadostila visokim pričakovanjem podjetij, je družba Kaspersky Lab zasnovala nov globalni partnerski program 'Kaspersky United'. Ta omogoča partnerjem družbe Kaspersky Lab, vključno s prodajalci, ponudniki storitev in sistemskimi integratorji, da se osredotočijo na prodajo tistih storitev in izdelkov družbe, ki ustrezajo njihovi specializaciji. Partnerji prejmejo dostop do izobraževalnih, prodajnih in marketinških orodij ter imajo možnost zaslužka preko nove pregledne sheme denarnih nagrad.

Po anketi družbe Kaspersky Lab je pri spletni varnosti za vodje informacijske varnosti največja obremenitev kompleksnost infrastrukture informacijske tehnologije. Kompleksnost namreč poveča možnosti za napade in oteži zaščito vseh vidikov infrastrukture, saj so potrebni specifični ukrepi za zagotovitev spletne varnosti. Tako morajo ponudniki spletne varnosti razviti poglobljeno znanje z določenih področji, da lahko svojim strankam zagotovijo specializirane varnostne rešitve in storitve.

Program 'Kaspersky United' za svoje partnerje uvaja štiri različne statuse: 'Registered', 'Silver', 'Gold' in 'Platinum'. Glede na status na enem ali več področjih lahko partnerji ohranjajo in ustvarjajo prihodke na svojem specializiranem področju. Ta se delijo na rešitve (hibridne storitve varnosti v oblaku, upravljanje groženj in zaščita, preprečevanje prevar) in na storitve, kot so upravitelj spletne varnosti (angl. managed service provider), upravitelj zaznanih groženj in odzivanja nanje (angl. managed detection and response provider) ali pooblaščen center za usposabljanje. Uradna potrditev različnih spretnosti ali tehnik lahko partnerjem pomaga pri poslovanju, saj njihovim strankam dokazuje, da so strokovnjaki za določena področja.

»Distribucijski kanal smo preoblikovali, da bi ob novih ponudbah storitev in poslovnih modelih izpolnili pričakovanja strank,« razlaga Ivan Bulaev, vodja partnerstev na globalni ravni v družbi Kaspersky Lab, in dodaja: »Za primer, sistemski integratorji so vzpostavili varnostno-operativne centre in podatkovne centre, ki jih ponujajo svojim strankam kot storitev. Podjetja se specializirajo za nišna področja, delujejo kot zunanji ponudnik varnostnih storitev (angl. SaaS), kot so platforme za obveščanje o varnostnih grožnjah. Prav tako opažamo, da vedno več malih in srednje velikih podjetij najema zunanje izvajanje varnostnih storitev, kar posledično vpliva na rast v tem segmentu poslovanja. Kot ponudnik moramo upoštevat te trende in ustvariti pogoje za izboljšanje učinkovitosti distribucijskega kanala. Tako bo vsak od naših partnerjev našel priložnost za razvoj ter zagotavljal svojim strankam najboljše rešitve in storitve. Prav to želimo spodbujati s programom 'Kaspersky United'.«

Znotraj programa bodo partnerji deležni obširne podpore družbe Kaspersky Lab

Dobili bodo:

• privlačne denarne nagrade, vključno z znatnimi vnaprejšnjimi popusti;
  • rabate ob doseganju ciljev in na predlog tudi sredstva za marketing;
  • rabate za posebne partnerje v višini do 20 %;
  • možnost prednostne predprodaja in podpore pri izvajanju;
  • marketinška in prodajna orodja;
  • izobraževalne materiale, spletna in klasična usposabljanja in delavnice.

V naslednji fazi programa bo družba Kaspersky Lab nadgradila portal za partnerje, kjer lahko sedaj najdejo številne uporabne informacije, kot so informativni dokumenti, spletni seminarji, primerjave konkurenčnosti in certifikati. Novi partnerji bodo pridobili dostop do posebej zasnovanega usposabljanja in sredstev, ki jim bodo omogočala vse, kar potrebujejo za hitrejše razvijanje posla.

»Za nas v družbi Alfa Group, ki je platinasti partner družbe Kaspersky Lab že več let, je nov distribucijski program pokazatelj nenehnih naložb podjetja v partnersko skupnost, saj še bolj prepoznava kakovost, strokovnost in skupne poslovne priložnosti,« je povedal Fabrizio Mancini, direktor prodaje v družbi ALFA SYSTEM.

Google stalno beleži vašo lokacijo. Kakšen odnos imate do tega?

Omrežja 5G je občutljivo na visoke temperatur... 2
zgubar  |  "...saj naj bi teoretično ponujalo do 20...
Sovražne vsebine bodo morale biti s spleta od... 9
slo81a  |  Če se ti politika ali kak veljak ne dopa...