Računalništvo, telefonija
31.05.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Priložnost za zagonska podjetja s področja spletne varnosti

Družba Kaspersky Lab je vzpostavila nov program 'Kaspersky Open Innovations Program', s katerim želi spodbujati sodelovanje z inovativnimi tehnološkimi zagonskimi podjetji, prispevati k pospešenemu razvoju in tvoriti nove skupne poslovne priložnosti. V ta namen je zasnovala poseben izziv namenjen rastočim podjetjem iz vsega sveta, ki delajo na naprednih projektih s področja spletne varnosti. S sodelovanjem bodo imela zagosnka podjetja dostop do kanalov partnerskega ekosistema družbe Kaspersky Lab, vključno z obširno bazo globalnih strank in vodilnim strokovnim znanjem.
Priložnost za zagonska podjetja s področja spletne varnosti
Priložnost za zagonska podjetja s področja spletne varnosti

Izziv v okviru programa ‘Kaspersky Open Innovations Program’ sta zasnovali družbi Kaspersky Lab in BIBA Venture Partners, prijave pa sprejemajo prek spleta do 28. julija 2019. Namenjen je podjetjem s projekti v povezavi s spletno varnostjo, in sicer na področjih transporta, industrijskega interneta stvari, boja proti goljufijam in tehnologije veriženja blokov. Zagonska podjetja, ki bodo sodelovala v izzivu, bodo morala pokazati, kako njihovi produkti ali tehnologije razrešijo konkretne primere uporabe spletne varnosti. Med procesom izbora bodo strokovnjaki ovrednotili pripravljenost zagonskega podjetja na hiter razvoj poslovanja in njihov interes za sodelovanje z družbo Kaspersky Lab pri izboljšanju stanja globalne kibernetske varnosti.

Najboljši projekti bodo izbrani za tehnično integracijo z varnostnimi rešitvami družbe Kaspersky Lab in postali del nabora rešitev družbe, ki jih oglašujejo po celem svetu. Ta zagonska podjetja bodo prav tako prejela tehnično in poslovno mentorstvo. Hkrati bodo imela preko oddelka družbe za prodajo in predprodajne storitve dostop do kanalov obstoječih in potencialnih strank ter partnerjev družbe, vključno z distributerji in prodajalci. Prav tako bodo lahko sodelovala z oddelkom za raziskave in razvoj ter se globalno širila po vseh regijah, kjer družba deluje.

»Veseli nas, da lahko povabimo inovativna zagonska podjetja k sodelovanju v našem izzivu. Gre za veliko priložnost, da rastoča podjetja razvijejo svoje projekte in osvojijo globalni trg. Z integracijo najboljših rešitev z našimi tehnologijami želimo združiti in povečati vrednost strategij korporativne spletne varnosti, namenjene našim obstoječim in bodočim strankam,« je izpostavil Vitaly Mzokov, vodja preverjanja v družbi Kaspersky Lab.

»Kibernetska varnost je glavna skrb za večino vodstvenega kadra v podjetjih. Družba Kaspersky Lab se tega zaveda in je napredna pri ponudbi najbolj obetavnih varnostnih rešitev. Ponosni smo, da smo lahko njihov partner pri vzpostavljanju sodelovanja z najboljšimi zagonskimi podjetji,« je dodal Alberto Ratti, partner v družbi BIBA Venture Partners.

Izziv za zagonska podjetja se bo končal z dogodkom Demo day, ki bo potekal predvidoma v septembru 2019 v italijanskem Milanu. Na dogodku bodo izbrani podjetniki predstavili svoje projekte, ki jih bo ocenila komisija v sestavi strokovnjakov družbe Kaspersky Lab. Prijave na izziv so že odprte za uveljavljena podjetja in zagonska podjetja, ki delujejo kot pravna oseba, imajo izdelek ali njegov prototip ter imajo več dogovorjenih poslov oz. so v fazi preizkušanja izdelka.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PRISTOP d.o.o., KASPERSKY LAB
Za več informacij so vam na voljo pri PRISTOP d.o.o., KASPERSKY LAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PRISTOP d.o.o., KASPERSKY LAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več