15.03.2018      9:42
Tekmovanje v 17-tih kategorijah za 25 nazivov Spletnih prvakov!

Kdo bodo WEBSI Spletni prvaki 2018?

Največje tekmovanje slovenskih digitalnih projektov, ki se letos predstavlja s sloganom ''Povezujemo odličnost'', je odprlo svoja vrata in izziva snovalce odličnih digitalnih del, da z oddano prijavo preverijo konkurenčnost ter sodelujejo v tekmovanju za naziv WEBSI Spletnih prvakov 2018! Prijave so mogoče preko spletne strani www.websi.si vse do petka, 25. maja, zgodnje in cenejše pa do četrtka, 19. aprila. Več kot 70-članska strokovna in poslovna žirija bo pod vodstvom predsednice, mag. Tjaše Kolenc Filipčič, direktorice službe za marketing v Zavarovalnici Triglav, izbrala najboljša dela znotraj 17 kategorij in podelila kar 25 nagrad! Več: www.websi.si.

Kar 6 novih kategorij in še več nagrad

Na prenovljeni spletni strani lahko najdete informacije o vseh kategorijah in nagradah ter spoznate slogan letošnjega WEBSI projekta. Objavljene so tudi sveže spremembe, ki bodo tekmovanje naredile še zanimivejše in privlačnejše. Odpirajo se nove kategorije za področja: avtomobilizem, digitalna orodja, dogodki in prosti čas, finančni sektor, produktne ter pristajalne spletne strani in video. Posledično se je povečalo tudi število nazivov za WEBSI Spletne prvake 2018, s katerimi se bo 14. septembra ponašalo 24 najboljših projektov.

Predsednica žirij mag. Tjaša Kolenc Filipčič

Dirigentsko palico WEBSI žirij prevzema direktorica službe za marketing v Zavarovalnici Triglav, mag. Tjaša Kolenc Filipčič. Poleg službe za marketing vodi tudi Zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti. Je članica sveta zavoda IAB Slovenija in upravnega odbora sekcije mladih managerjev Združenja Manager. Predsednica žirij bo združevala več kot 70-člansko strokovno in poslovno žirijo, v kateri najdemo ugledne poslovneže s področja marketinga in odnosov z javnostmi, strokovnjake za digitalno poslovanje, predstavnike večjih slovenskih agencij in druge.

Nova celostna grafična podoba

Letošnji WEBSI s spremenjenim videzom poudarja poslanstvo, ki predstavlja največjo prednost in značilnost projekta: povezovanje odličnosti. ''Z WEBSI sloganom želimo vsako leto ujeti duh časa in seveda WEBSI-ja. Letošnji je skupaj z novim CGP-jem nastal kot rezultat številnih mnenj, ki jih prejemamo od naših partnerjev. WEBSI generira stike, napredek, motivacijo, lojalnost in hvaležnost naročnikov … predvsem pa posel! Prejeli smo številna mnenja tako prijaviteljev kot članov žirij in drugih, da jim je sodelovanje prineslo tudi dodaten posel. Član žirije je na podlagi komentarjev dobil tri nove naročnike, zmagovalna agencija se po zmagi »ne vidi ven«, spet druga je samo na podlagi Glasu ljudstva dobila tri nove naročnike … Naš letošnji slogan odraža dejansko stanje in obenem našo zavezo za prihodnost. Za povezovanje bomo poskrbeli mi. Vaš izziv je odličnost.'' je letošnjo rdečo nit projekta pospremil njegov direktor, Matija Škof.

Pomembnejši datumi

Najpomembnejši dan v letošnjem WEBSI koledarju bo petek, 14. september, ko bodo podeljene prestižne nagrade in znani WEBSI Spletni prvaki 2018, izšel pa bo tudi WEBSI Dosje z zborom vseh prijavljenih del, žiranti ter s strokovno vsebino. Zgodnje in cenejše prijave v tekmovanje so možne vse do 19. aprila, redne pa do 25. maja. Omeniti velja tudi tekmovanje Glas ljudstva za Zmagovalca ljudstva, v katerem najpomembnejšo vlogo odigrate vi, splošna javnost. Glasovanje bo potekalo med 12. in 26. junijem, zmagovalci pa bodo znani na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja, WEBSI dnevu.

Kot lani pa bodo tudi letos organizatorji nagradili Naj digitalca, torej osebo, ki je najbolj zaznamovala področje digitalnega komuniciranja v preteklem letu. Odprte bodo nominacije, podrobnosti pa sledijo kmalu.

Povezave:WEBSI

Katere naprave boste vzeli s sabo na dopust?

Varno na dopust

Bi lahko napajali celoten svet s sončno energ... 12
zgubar  |  Jp,držidve ničli mi narobe hodita, kar s...
Bi lahko napajali celoten svet s sončno energ... 12