Računalništvo, telefonija
28.11.2019 15:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kdo so pravi pisarniški heroji?

.. Od tiskanja velikega formata za aplikacije CAD in GIS do hitrih in stroškovno učinkovitih rešitev A4 – novi Epsonovi tiskalniki iz družin SureColor in Workforce so junaki pisarniških okolij ..
Kdo so pravi pisarniški heroji?
Kdo so pravi pisarniški heroji?

Potreba po tiskanju zajema zelo širok razpon delovnih nalog, odvisno od materialov in formatov, v katerih tiskamo. Vendar nekatere zahteve in prioritete glede izbire tiskalnika skoraj vedno ostajajo enake. Ne glede na to, ali vaše poslovanje temelji na tiskanju ali pa je tiskalnik naprava, ki jo uporabite zgolj priložnostno, si brez njega verjetno ne predstavljate svojega poslovanja. Lastnosti, kot so prilagodljivost, enostavna uporaba, kompaktne dimenzije in navsezadnje sama zasnova naprave, ki jo najdete v vašem delovnem okolju, vedno predstavljajo pomembne vidike pri izbiri naprave. Epsonovi tiskalniki velikega formata (družina SureColor T) poleg brezhibne kakovosti tiska prinašajo vse zgoraj omenjene funkcije in zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo.

Ime, ki prepriča – SureColor

Epson je že dolgo znan po tem, da ponuja celotno paleto tehničnih rešitev na področju tiskanja za potrebe industrije. Eden najboljših primerov so tiskalniki velikega formata, ki prinašajo hitrost, natančnost in zanesljivost v izjemno elegantnem in kompaktnem dizajnu. Ne glede na to, ali gre za tiskanje plakatov, črtne kode ali nalepke, tiskalnika SureColor T3100 in SureColor T5100 ponujata rešitev za profesionalce v različnih panogah, vključno z arhitekturo, inženiringom, CAD, GIS ter izobraževanjem. Tako 24 kot 36-palčni model sta na voljo v namizni ali stoječi konfiguraciji, odlikujejo pa ju čist in kompakten dizajn ter visoke zmogljivosti tiskanja, značilne za Epsonove tehnične rešitve.

Edinstvena funkcija samodejnega preklapljanja med mediji omogoča, da tiskalniki sami preklapljajo med velikostjo papirja formata A4 ter A3, ne da bi za to potrebovali posredovanje uporabnika. To je idealna rešitev za mala podjetja z omejenim delovnim prostorom. Poleg tega lahko uporabniki na račun integrirane brezžične povezave WiFi brez težav tiskajo s tablic ali pametnih telefonov, v pomoč pa jim je tudi novi 4,3-palčni barvni LCD-zaslon, ki je opremljen s preprostim in intuitivnim menijem ter navigacijo.

Ponudbo dopolnjujeta še 24-palčni SureColor SC-T3400 ter 36-palčni SureColor SC-T5400. Namenjena sta poslovnim okoljem, ki potrebujejo natančnost in zanesljivost ob impresivno nizkih skupnih stroških lastništva. Če ste inženir, arhitekt, delate s topografskimi, teritorialnimi ali drugimi študijami, potrebujete natančen in zanesljiv tisk najmanjših podrobnosti. Ta dva tiskalnika sta zasnovana tako, da zadostita potrebam tistih strokovnjakov, katerih ugled temelji na natančnih izpisih, vsakič in brez izjeme.

Poslovni brizgalni tiskalniki so zelo prepričljivi

Če so vaše prioritete nekoliko drugačne in imate v mislih predvsem visoko produktivnost in nizke stroške tiskanja, skeniranja in kopiranja dokumentov formata A4, pa je Epsonov poslovni brizgalni tiskalnik WF-C579R prava rešitev za vas. Visok izkoristek črnila, ki ga dosega ta model, zmanjšuje potrebo po pogostem naročanju potrošnega materiala in zagotavlja predvidljive stroške tiskanja ter konkurenčne skupne stroške lastništva. Upoštevajte tudi, da tehnologija brizgalnih tiskalnikov zahteva manj vzdrževanja in servisiranja ter z njima povezane skrite stroške. Omenjeni tiskalnik je tudi izjemno hiter pri delu, saj prvo črno-belo stran iz stanja mirovanja natisne že po 4,8 sekunde, za barvno pa potrebuje le 5,3 sekunde. Uporabnikom, ki potrebujejo hitro skeniranje, WF-C579R omogoča obojestransko skeniranje s hitrostjo 60 strani na minuto.

Vsi si želimo povečati produktivnost pri delu in eden najlažjih načinov, kako jo doseči, je uporaba tiskalniških naprav, ki zahtevajo manj intervencij ali uporaba rešitev, bolj izpostavljenih od tistih, ki smo jih vajeni. Model WF-C579R podpira spremljanje uporabe tiskalnika preko tiskalniškega strežnika, kar skrbniku v podjetju omogoča analizo in nadzor delovanja nad več tiskalniki v skupini ter poenostavljeno upravljanje z njimi. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več