Računalništvo, telefonija
15.02.2020 08:30

Deli z drugimi:

Share

KEF LS50 Wireless – ko glasba dobi novo dimenzijo

Ste naveličani skrivanja kablov svojega avdio sistema in bi si radi končno privoščili zvočnike, pri katerih te težave ne bo, hkrati pa se to ne bo poznalo pri zvoku, pa še lični bodo? Rešitev je KEF LS50 Wireless.
KEF LS50 Wireless
KEF LS50 Wireless

Mnogi si kot kakovosten zvočniški sistem predstavljajo velike pasivne zvočnike, ki zasedejo ogromno prostora, povezane s kabli. Zvočniški sistem KEF LS50 W pa vam bo s svojimi kakovostnimi aktivnimi zvočniki pokazal še drugo rešitev.

KEF LS50 W je aktiven brezžični zvočniški sistem. Vse kar potrebuje, je omrežno napajanje in mrežna internetna povezava. Ima prilagojene močne ojačevalnike, digitalno-analogne pretvornike in streamerje za izredno kakovostno predvajanje avdio vsebine preko lastne aplikacije. Povežete ga lahko prek Wi-Fi in Bluetooth povezave, na voljo sta tudi USB in optični vhod za povezavo s TV zasloni.

Ena najbolj priznanih strokovnih revij v avdio-video svetu »What HI-FI?« je najvišje možno priznanje dodelila prav zvočnikom KEF LS50 Wireless.

Sistem združuje dva 230W mono ojačevalnika s prilagojenim kakovostnim EQ in integriranim pretakanjem. Vse skupaj so zapakirali v izredno ličen izdelek. Izredno napreden vrhunski zvočniški sistem bo v vašem domu odkril novo globino, obseg in podrobnosti zvoka.

Sistemu lahko po želji dodamo še nizkotonski zvočnik (subwoofer), s katerim še pridobimo na globini zvoka. Če se morda sprašujete, kam boste zvočnike namestili, je izbire več kot dovolj. Omislite si lahko stojala ali pa jih preprosto odložite na omarice in z vgrajenim analizatorjem zvoka avtomatsko prilagodite zvok.

So ravno prav veliki in ne zavzamejo dosti prostora, kar pa se nikakor ne odraža pri zvoku. Presenetilo vas bo, kakšen zvok proizvedejo tako majhni zvočniki. Z enostavnostjo in integracijo predstavljajo prihodnost avdio izkušnje.

Več najdete TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več