08.03.2018      9:00
ASSA ABLOY KESO

KESO ENTR: Spremenite svoja vrata v pametna

Mehanske ključavnice predstavljajo srce varnosti vašega premoženja. Vsled tehnoškemu napredku se dopoljujejo z elektroniko, zaradi česar so še priročnejše za uporabo.

Ključavnica vhodnih vrat predstavlja prvo obrambno linijo stavbe. Od nje je odvisno, kako varno je premoženje v hiši. Podobno kot pri najšibkejšem členu v verigi. Stvari v hiši so varne toliko, kolikor ključavnica dopušča.

Najvišji nivo varnosti mehanskih in mehatronskih cilindrov

Med najbolj uveljavljenimi na trgu je blagovna znamka ASSA ABLOY KESO, ki nudi širok spekter patentiranih mehanski ključavnic, kjer lahko z enim samim ključem odpirate vsa vaša vrata, poštni nabiralnik, garažna vrata, obešanko, vitrine itd. S porastom implementacije pametnih instalacij v domovih pa so na priljubljenosti začele dobivati tudi pametne oziroma mehatronske ključavnice, ki so lahko del vašega sistema zaklepnja ali kot nadgradnja k obstoječim mehanskim cilindrom. Med temi še posebej izstopajo ljučavnice KESO ENTR.

Mehatronske ali pametne ključavnice lahko odklepate tudi brez uporabe ključa. Bodisi za odklepanje uporabite daljinski upravljalnik, prstni odtis, kodo ali pametni telefon, kjer lahko izberete eno ali več kombinacij. Kot najbolj ustreza vašim željam in potrebam. Samo pomislite, kako vam to lahko olajša življenje. Na primer pripeljete se iz trgovine, z daljinskim upravljalnikom že v avtomobilu odprete svoja vhodna vrata, preden se obložite z vrečkami. S pametnim telefonom si vrata odpre čistilka ali pa sorodnica, ne da bi pri sebi imela vaš generalni ključ, ki morebiti odpira vse vaše premoženje. Morda imate v družini ostarelo osebo, invalida ali bolnega otroka, ki ne more priti trenutno do vhodnih vrat in lahko odpre vrata z daljinskim upravljalnikom.

Visoka stopnja varnosti in popoln nadzor nad dogajanjem

Varnost je seveda še pomembnejši aspekt. Ključavnice KESO veljajo za odličen obrambni mehanizem, saj so opremljene z zaščito proti kopiranju ključa do leta 2044, z evropskim standardom EN 1303, kjer so cilindrični vložki mehansko preizkušeni na vse, še tako posebne metode vlomov z vsemi vlomilskimi orodji.

Zelo uporabna funkcija je tudi dodeljevanje digitalnih ključev. Pri mehatronskih ključavnicah lahko namreč kadarkoli dodelite ali odvzamete osebi digitalni ključ oziroma dostop, ne da bi morali nekomu dati svoj ključ od vhodnih vrat. Na pametni ključavnici lahko določite kar do 20 različnih kod, po programiranju kode v sistem pa jo lahko konstantno uporabljate za varno odklepanje vrat.  Še ena uporabna funkcionalnost pa je, da se ključavnice ENTR ob zaprtju vrat vedno samodejno zaklenejo. KESO ENTR tako nudi varen in enostaven nadzor nad dostopom in ponuja enostavno nadgradnjo vaših obstoječih vrat, namenska mobilna aplikacija pa naredi uporabo zelo enostavno in priročno.

Enostavna vgradnja v vsak tip vrat

Ključavnice so sicer primerne za vse tipe in dimenizij vrat, njihova vgradnja pa je enostavna in ne vsebuje vrtanja ali ožičevanja. Delujejo na baterije, kar pomeni, da so neodvisne od elektrike, ko se energija baterije začne bližati koncu, pa vas samodejno še pravočasno opozorijo.

Patentiran varnostni sistem KESO Omega

Ko govorimo o kakovostnih in varnih ključavnicah pa ne gre spregledati tudi cilindričnih vložkov KESO 2000S-4000S Omega. Te odlikujejo vrhunska varnost, zanesljivost delovanja in natančnost izdelave, po najvišjih mednarodnih tehnoloških standardih. V njih se skriva tolikšno število sestavnih delov, da gre njihov mehanizem skoraj primerjati z urarskimi, vse to pa zagotavlja vašemu domu učinkovito varovanje. Odlikuje jih namreč zaščita proti vrtanju, izvleku in lomljenju cilindra.

Kako do ključavnic KESO?

Če vas zanima več podrobnosti o ključavnicah KESO in želite nadgraditi svoj dom z varnim in kakovostnim dostopnim sistemom, lahko več informacij dobite pri generalnem uvozniku za Slovenijo, podjetju HWA-RANG d.o.o., (hwarang.si) ali v specializirani trgovini Ključek (kljucek.si), ki ima v Ljubljani štiri poslovalnice in kjer vam lahko izdelajo tudi celoten sistem zaklepanja.

(oglasno sporočilo)

Povezave:Hwarang

Katere naprave boste vzeli s sabo na dopust?

Varno na dopust

Inovativne električne kotalke Xiaomi Ninebot ... 1
Justin.Forfunky  |  Vseeno bi nekaj dal na kolena in komolce...
Že veste kaj nam prinaša storitev Google One? 2
Justin.Forfunky  |  OneDrive je z Drive pa še z One.
Že veste kaj nam prinaša storitev Google One? 2
haxballercek  |  Zanimivo, kaj pa trenutno uporabljate za...
Novi Google Chrome postal še hitrejši. Prever... 1
Potato  |  Date video v katerem en tip neki naklada...