Računalništvo, telefonija
13.12.2019 07:00

Deli z drugimi:

Share

Kjer bo vsak našel kakšen zanimiv Xiaomi izdelek

.. V predprazničnem času nas ni malo, ki v zadnjih tednih mrzlično iščemo darila in zbiramo ideje, ki jih kar ni in ni. Pri tem nam lahko pomagajo spletne trgovine, posebej če imajo na kupu pestro izbiro ugodnih izdelkov ..
Kjer bo vsak našel kakšen zanimiv Xiaomi izdelek
Kjer bo vsak našel kakšen zanimiv Xiaomi izdelek

Blagovna znamka Xiaomi že dolgo ni več samo sinonim za mobilne telefone. Ponudba obsega tudi električne skiroje, robotske in pokončne sesalnike, izdelke za dom in prosti čas. Slovenska specializirana spletna trgovina zagotavlja vedno najnovejše izdelke, svetovanje in poprodajno podporo. Z na novo pridobljeno oznako Certified shop dokazuje, da ji kupci res zaupajo.

Od telefonov, skirojev, televizij…

V MiShop.si stalno posodabljajo svojo ponudbo in tudi pred prazniki so jo. Na prodajne police so na primer postavili vrhunski pametni mobilni telefon Xiaomi Mi Note 10, ki je prvi mobilnik s kamero 108 milijonov slikovnih točk.

Poleg tega so posodobili celotno serijo telefonov Redmi 8 in Redmi Note 8. Xiaomi pa ima še kup drugih izdelkov, ki so nadvse primerni za obdarovanje, saj jih odlikujeta visoka kakovost in ugodna cena. Med njimi je električni skiro Ninebot MAX – njihov najboljši in splošno eden najbolj pričakovanih električnih skirojev na tržišču.

Če potrebujete novo televizijo, lahko izbirate med dvema visoko zmogljivima pametnima televizorjema Mi TV, eden vas bo razvajal s 55-palčno oziroma 139,7-centimetrsko diagonalo, drugi, manjši z diagonalo v velikosti 32 palcev oziroma 81,28 centimetra.

Bi radi imeli doma projektor? Morda tudi kot nadomestek televizije? Mini Full HD projektor z dolby ozvočenjem, ki vam bo zagotavljal 30.000 ur delovanja, je kot nalašč za vas.

… do kovčkov, sesalnikov

Ste bolj domači v svetu kulinarike? Blenderji Xiaomi Jimmy so še eni v vrsti zmogljivih, a ugodnih naprav tega podjetja. Z močjo 1000W in 25.000 obrati na minuto bo kos vsem vašim kulinaričnim podvigom.

Da je Xiaomijev nabor nadvse pester, dokazuje ponudba potovalnih kovčkov, pa robotskih sesalnikov Roborock S60 (3. generacije) in Viomii V2 Pro, ki bodo za seboj pustili vedno čista tla. V ponudbi imajo tudi sušilec za lase Xiaomi Jimmy F6. Prav tako pa imajo tudi vrsto izdelkov za pametni dom.

Posebna akcija

Tokrat so pripravili posebno akcijo izdelkov, ki si jih velja ogledati, saj so jim že tako ugodne cene še dodatno znižali.

Trenutno se torej posebej splača nakup robotskega sesalnika Roborock S50 (2. generacije). Prav tako so v akcijo vključili Električna skiroja M365 in M365 Pro. Če razmišljate o nakupu novega pametnega telefona zase ali za svoje bližnje, imajo zanimiv Redmi Note 8T (4/64GB). Za povprečnega uporabnika več kot primerna naprava. Bi radi pametni telefon nadgradili z Mi band 3 pametno zapestnico? Za slabih 20 evrov nudi veliko. Je vodoodporna, meri srčni utrip, oskrbuje vas z obvestili in še in še.

V posebno ponudbo so vključili tudi pametni LED televizor Mi TV 4A velikosti 32 palcev oziroma 81,28 centimetra in z možnostjo glasovnega upravljanja.

Spremljajte njihovo Facebook stran https://www.facebook.com/mishop.si/, da boste obveščeni o akcijah, ki bodo potekale v decembru. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IMEDIA GSM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IMEDIA GSM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

MIshop

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IMEDIA GSM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več