06.10.2015 18:22

Sodoben SIP zaslon na dotik

SIP zaslon, zasnovan za sedanjost in prihodnost - za tiste, ki hočejo več.
SIP zaslon na dotik 2N ® Indoor Touch

Statistike kažejo, da je trend sistemov inteligentnih inštalacij v velikem porastu. Enega ključnih elementov tega sistema predstavlja eleganten SIP zaslon na dotik 2N ® Indoor Touch. Omogoča prijetno bivanje z visoko stopnjo udobja in velike funkcionalnosti, odražajo moderen izgled, napredne funkcije in preprosta uporaba (operacijski sistem Android). Skupaj z IP domofoni 2N Helios IP omogoča uporabo profesionalnega domofonskega sistema s številnimi komunikacijskimi funkcijami:

Ključne lastnosti:

– 7 ” multifunkcijski zaslon na dotik

– večbarvni LED indikator stanja

– sprejem slike visoke (HD) ločljivosti iz domofona

dvosmerna komunikacija z drugimi zasloni v omrežju/objektu

– prikaz neodgovorjenih klicev

– možnost nastavitve ” Ne moti ” stanja

Android sistem, odprt tudi za ostale aplikacije

PoE napajane ali iz zunanjega vira (energijsko varčen)

– preprost nadzor in enostavna konfiguracija

2N ® Indoor Touch je vsekakor nepogrešljiv del vsake sodobne stavbe. Uporabi se ga lahko kot notranjo enoto domofona, ekran za upravljanje sistema inteligentne hiše, upravljanje IP ozvočenja, info točko tako v zasebnih kot tudi v poslovnih objektih, javnih ustanovah, hotelih, ordinacijah itd. Namenjen je za uporabo v notranjih prostorih, kjer ga lahko enostavno namestite na steno. Na voljo je v beli ali črni barvi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INOVAKOM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INOVAKOM d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INOVAKOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

SICIRUS d.o.o.