Računalništvo, telefonija
07.02.2014 09:17

Deli z drugimi:

Share

Sony Vaio Multi Flip že tukaj

Prispela je manjša količina prenosnikov Sony VAIO Multi Flip, ki je že na voljo pri bolje založenih trgovcih v Sloveniji. Model Multi Flip je hibrid prenosnika in tablice ter je opremljen z zaslonom na dotik, ki v diagonalo meri 13,3 ali 15,5 palca.
Obrni me. Flip me.
Obrni me. Flip me.

Vrhunski vsestranski prenosni računalnik Sony Vaio vsebuje procesor Intel Pentium Dual Core, Intel Core i3, Core i5 ali Intel Core i7 4. generacije. Sony je najhitrejšega i7 na svoji spletni strani poimenoval kar novi standard. Hkratna uporaba kot tablica ali klasičen laptop in najnovejša strojna oprema so prav gotovo zagotovilo za veliko veselja ob delu ali zabavi. Prvi testi pa so pokazali, da je zaslon izjemno barvit in kontrasten, ter da je ohišje izdelano zelo kakovostno in prefinjeno.


Poslušajte glasbo ali glejte filme z zvokom, ki je prilagojen vašemu okusu. Z načinom ClearAudio+ lahko z enostavnim postopkom izberete popolne nastavitve.Podnevi ali ponoči tipkajte, pišite spletni dnevnik, brskajte po spletu. To enostavno omogoča tipkovnica z velikim in natančnim razmikom med tipkami ter osvetlitvijo ozadja.


Cene modelov Vaio Multi Flip so glede na strojno opremo in vgrajene komponente med 999 EUR z DDV in1899 EUR z DDV. Seveda z možnostmi doplačila za več spomina, več diska ali dodatno programsko opremo. Garancija je seveda serijsko 2 letna. Proti doplačilu pa 3 ali 4 letna. Vendar doplačila garancije ne preiporočamo, saj pregovorno modeli Vaio veljajo za zanelsjive in kakovostne.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50