Računalništvo, telefonija
23.01.2013 14:53
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kmalu Slovenska Spletna stran za vse Talente

Prihaja edinstven spektakel, namenjen VSEM Talentom! Več info sledi v prihajajočih dneh. Odštevajmo skupaj do otvoritve portala, katerega naloga bo: Iskanje, nagrajevanje, tekmovanje, pomoč in promocija Talentov. Torej omogočiti Talentu VSE kar potrebuje za še večji uspeh.
Najavljamo sodelovanje med SAE LJUBLJANA in Spletnimi Talenti.
Najavljamo sodelovanje med SAE LJUBLJANA in Spletnimi Talenti.

Še malo in online se bo pojavil spletni portal leta 2013 Spletni Talenti. Internetna stran, ki bo združevala staro in mlado, ter bo skrbela za kvalitetno preživljanje prostega časa mladih talentov. Poskrbeli bodo za promocijo glasbenih, športnih in drugih talentov in tako pokazali, da se zavzemajo za zdravo življenje mladine, kjer več pomeni šport in glasba kot pa alkohol in zabave. Skupaj odštevajmo do dogodka. Zaenkrat pa ste vabljeni da prečekirate FB STRAN Spletnih Talentov in si malo potolažite radovednost.


Ponosno razkrivamo prvega izmed številnih partnerjev s katerimi sodelujejo Taleni. Pomagal vam bo na vaši poti do uspeha! Sae institute, največja mreža multimedijske izobrazbe na svetu, ki bo Talentom omogočala izobraževanja s področij medijev, ki jih zanimajo.


Med partnerji projekta, pa so omembe vredni tudi mnogi drugi. Skupaj z URBAN ROOF bodo vsem talentom urbanih športov pomagali na poti do uspeha. Njihov slogan se glasi: ” Pod streho športnega centra Urban Roof, urbani športi nikoli ne počivajo. Niti v dežju.”


Več kot 23 letno tradicijo in kakovost pa ima tudi plesna šola Bolero! Je ena izmed osmih plesnih šol v Sloveniji, ki jim je sekcija plesnih šol pri GOSPODARSKI ZBORNICI dodelila naziv “Dobra plesna šola!” (na podlagi izpolnjevanja strogih kriterijev s področja strokovnosti in poslovnosti) Med njihovimi že uspelimi talenti izstopa Nika Kljun, ki bo za Spletne Talente pripravila presenečenje.


Več info o Spletnih Talentih bo sledilo kmalu. Se tipkamo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več