Računalništvo, telefonija
14.11.2017 08:30

Deli z drugimi:

Share

Ko iPhone boli, iDoktor prihiti

Se vam je poškodoval iPhone? Ne odlašajte, čim prej pokličite specializirano ordinacijo iDoktor, kjer vam ga “pozdravijo” še preden boste izgovorili stavek “jabolko na dan, odžene zdravnika stran”.
Ko iPhone boli, iDoktor prihiti
Ko iPhone boli, iDoktor prihiti

Danes smo obkroženi z elektroniko na vsakem koraku. Najbolj obremenjene naprave so naši pametni mobilni telefoni, ki jih uporabljamo doma, v službi, med sestanki, pri zdravniku, na potovanjih in številnih drugih lokacijah. Telefonom pa pogosto sledijo tablice, ki so nekoliko večje in predstavljajo odlično platformo za uživanje v multimedijskih vsebinah. Te so zlasti idealne za udobno brskanje po spletu v udobju domačega naslonjača, za gledanje filmov na potovanjih in za zabavanje otrok. Tako med telefoni kot tudi tablicami za ene najboljših in najbolj zaželenih veljajo Applovi izdelki. Seveda upravičeno. iPhone in iPade poleg sodobnega dizajna namreč odlikujeta zmogljiva strojna in programska oprema, tako da resnično predstavljajo praktično popoln paket.

Kljub svoji popolnosti, pa žal tudi Applove mobilne naprave niso neuničljive, kar je zagotovo spoznal že marsikateri njihov lastnik. Verjetno najpogostejša težava so počena stekla in poškodovana ohišja. Ker telefone in tablice veliko vrtimo po rokah, obstaja velika možnost, da nam te slej kot prej padejo po tleh, pri čemer se zelo rado kaj poškoduje. Pri nekoliko starejših iPhonih in Ipadih, pa se znajo pojaviti tudi druge težave, kot so neodzivne tipke, nedelujoče kamere in zvočniki ter slabe baterije.

Dežurna ambulanta za Applove naprave

Vse to so zelo moteči faktorji, ki lahko močno otežijo uporabo nekaterih funkcionalnosti telefona ali tablice. Vendar pa ne pomenijo nujno potrebe po nakupu nove naprave. Sploh ne na vrat na nos. Najprej se velja prepričati, kako hude so poškodbe in ali jih je mogoče odpraviti. Diagonozo vam bodo znali postaviti v “zdravniški ordinaciji” iDoktor, kjer so pravi strokovnjaki za telefone iPhone, tablice iPad in glasbene predvajalnike iPod. Svojo poškodovano oziroma nedelujočo napravo lahko odnesete na pregled in popravilo v njihovo ordinacijo v Murgle centru v Ljubljani, ali pa pošljete po pošti.

Imajo pa tudi spletno aplikacijo, prek katere jim lahko sporočite za kakšno težavo gre. Aplikacija je zastavljena zelo jasno in učinkovito. Najprej izberete katera naprava je “zbolela”, potem kaj se je z njo zgodilo in na koncu še na kakšen način jo boste dostavili v njihovo ordinacijo. Tu lahko izberete osebno dostavo ali pošiljanje po pošti. Takoj ko vaša naprava prispe do iDoktorja, jo tam popravijo v najkrajšem možnem času in če se le da, pošljejo vam nazaj še isti dan. Večino popravil namreč opravijo že v roku ene ure, razen v primeru hujših poškodb, ko je čas zdravljenja in okrevanja lahko nekoliko daljši. S pomočjo pošte sicer pokrivajo celotno Slovenijo.

iDoktor je med prvimi v Sloveniji odprl svojo ordinacijo pred petimi leti in je danes največji izven garancijski servis specializiran za iPhone v Sloveniji. Veliko pozornost posveča izobraževanju, v lanskem letu je na usposabljanju v ZDA pridobil potrdilo Apple Certified iOS Technician.

Zakladnica dodatkov

iDoktor pa ni zgolj servisna ordinacija. Na svojih prodajnih policah nimajo le rezervnih delov, ampak tudi številne dodatke, ki izboljšajo funkcionalnost vaše naprave ali popestrijo njen videz. Z avto nosilcem za tablico tako lahko na primer poskrbite za kratkočasje otrok med potjo, za avanturistične izlete vam pridejo prav športni ovitki in bumperji za iPhone, za spomine na doživetja pa bo ravno pravšnji selfie stick. Poleg tega pa v njihovi ponudbi najdete še brezžične polnilne postaje, dodatke za kamero, zaščitna stekla in ovitke, kable, slušalke in digitalna pisala.

Za vsa naročila, ki presegajo 40 evrov, poštnino krijejo pri iDoktorju, njihova ordinacija v Murgle centru v Ljubljani pa je odprta od ponedeljka do petka med 9. in 18. uro.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več