Računalništvo, telefonija
03.06.2016 10:44
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ko se tudi Big Brother “skrije”

Ko se tudi Big Brother "skrije"
Ko se tudi Big Brother "skrije"

Podjetje D-Link je predstavilo dve novi omrežni nadzorni kameri, ki bosta poskrbeli, da boste vedno na tekočem z dogajanjem doma ali v pisarni. Dovolj sta že povezava v internetno omrežje in brezplačna aplikacija mydlink Lite, naložena na pametni telefon, tablico ali računalnik ali obisk spletnega portala mydlink.

Obe novi kameri zajemata videoposnetke v polni ločljivosti, z dvokanalnim vhodom pa ne zaostaja niti kakovost posnetega zvoka. Obe kameri ponujata še celo kopico drugih vedno dobrodošlih funkcij, kot sta približevanje in nastavljanje tako imenovanih “push” obvestil.

Obe kameri je v omrežje mogoče povezati preko protokolov Wi-Fi ali PoE, s čimer sta izredno priročni in vsestranski, nadzorujeta lahko tudi prostore, ki so slabo ali pa sploh niso osvetljeni. V takšnih primerih bo prava rešitev model DCS-2210L, ki za delovanje ne potrebuje povezave v električno omrežje preko električne vtičnice, temveč so dovolj Ethernetni kabel in združljivi “switch”, ruter ali električni adapter. Obe kameri lahko v temi prostor nadzorujeta s pomočjo vgrajene infrardeče LED osvetlitve. V kombinaciji s senzorjem z 2 milijonoma točk je prostor pod nadzorom 24 ur na dan, posneto pa je možno zapisovati tudi na micro SD spominsko kartico.

Oba nova izdelka sta popolnoma združljiva tudi s paleto D-Linkovih omrežnih videosnemalnikov (NVR) in brezplačno programsko opremo D-ViewCam. Te rešitve omogočajo uporabniku urejanje, snemanje in ogled za nazaj z večjega števila kamer hkrati.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,