Računalništvo, telefonija
19.10.2018 11:09
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ko tabla in kreda nista več dovolj

...Največji izziv vsakega profesionalnega predavatelja je že od nekdaj vzpostaviti vez z občinstvom, pritegniti njihovo pozornost ter poskrbeti, da poslušalci sprejmejo čim več deljenega znanja..
Ko tabla in kreda nista več dovolj
Ko tabla in kreda nista več dovolj

Posebno v 21. stoletju smo priče največji prenasičenosti z informacijami doslej, ko običajni dnevnik The New York Times vsebuje več podatkov kot jih je povprečni Anglež iz 17. stoletja zvedel v vsem svojem življenju. Prav to je razlog, da ljudje hitreje kot kadarkoli prej iščemo nove in bolj učinkovite načine podajanja informacij, ta trenutek pa vse nakazuje, da so to interaktivni zasloni.

Sami zasloni na dotik so primarno mišljeni kot napredno nadomestilo interaktivnim tablam, navadnim belim tablam oz. platnu in projektorju. Prednost pred zgoraj navedenimi napravami se nahaja predvsem v preprostosti uporabe, večji kakovosti slike ter večji eleganci. Zasloni ponujene kvalitete, velikosti in izgleda so novost na slovenskem trgu, zato pritegnejo zanimanje in pozornost publike, ki se jim podajajo informacije ali nove ideje, hkrati pa delo poteka hitreje, bolj učinkovito, predvsem pa dokazujejo profesionalnost in razvitost organizacije ter poudarjajo željo po napredku.

Največji ameriški proizvajalec interaktivnih zaslonov Newline zaradi želje po stalnem izboljševanju sodeluje z večjimi podjetji, kot na primer Microsoft, tako pri razvoju strojne kot programske opreme.

Seriji višjega razreda X in VN vsebujeta tehnologijo optičnega povezovanja (optical bonding), ki odpravi razmik med stekleno površino in zaslonom, kar omogoča 178-stopinjski vidni kot, večjo ločljivost slike od konkurence ter najbolj žive barve. Ne glede na to, kje v sejni sobi se nahaja uporabnik, bo slika zanj enako jasna. Z večtočkovnim zaznavanjem TRUTOUCH zasloni omogočajo, da zaslon uporablja več članov tima hkrati. Možno je zapisovanje na slike, uporaba zaslona kot nadomestilo bele table ali priklop računalnika. Zaradi visoke ločljivosti so prezentacije jasne in razločne.

Odprta platforma in možnost povezave z računalnikom omogoča uporabo že znanih programov (PowerPoint, Excel, Word…), hkrati pa ponuja še programe, ki so narejeni izključno za delo z zasloni na dotik.

Zasloni Newline niso namenjeni le za izobraževanje. Veliko dodano vrednost imajo tudi za podjetja, saj vzbudijo zanimanje tako pri zaposlenih, ki se jim predstavlja potek dela ali nove ideje, kot pri potencialnih strankah oziroma poslovnih partnerjih. Za podjetja, ki delujejo na mednarodni ravni, zasloni (Serija X) omogočajo najsodobnejšo obliko video konferenc, saj imajo vgrajene dve 1080p kameri in mikrofone, kar pomeni najboljšo kakovost zvoka in slike tako za uporabnika kot za njegove sogovornike.

Ker večina strank nima predhodnih izkušenj s tovrstnimi napravami, ima Newline v podjetju Biromat razstavljene različne modele zaslonov. Priporočen je ogled predstavitve in lasten preizkus tako zaslonov kot programske opreme, ki sta do sedaj olajšala delo in prinesla izredne rezultate že mnogim uporabnikom. (P. R.)

Preprost. Intuitiven. Boljši.
Newline TRUTOUCH predstavlja nadgrajeno IR tehnologijo na dotik, ki je bolj odzivna ter ponuja najbolj intuitivno in mehko izkušnjo pisanja na trgu. Ta večnamenski zaslon je odlična rešitev tako za učilnice kot konferenčne sobe, saj poveča vključevanje oseb ter izboljšuje njihovo sodelovanje.

Povezava brez omejitev
Z napredkom tehnologije vaših naprav, se je izboljšala tudi povezljivost. TRUTOUCH ponuja več vhodov, ki lahko povezujejo prenosne računalnike, DVD predvajalnike, kamere, mikrofone itd. Priključki se nahajajo tako na sprednji in zadnji strani kot ob straneh ter omogočajo hiter in enostaven priklop različnih medijev. Povežite vaš Newline zaslon brez omejitev.

Čista in robustna slika
Vsi TRUTOUCH VN zasloni imajo osupljivo 4K Ultra HD resolucijo, ki pritegne pozornost vašega občinstva za vaše videe, slike in prezentacije.

Prilagodite svoj uporabniški vmesnik, da zadovoljite svoje potrebe
Ne glede na to ali rabite zaslon za učilnico, pisarno ali konferenčno sobo, vam TRUTOUCH VN Serija omogoča lahko prilagoditev na vgrajenem operacijskem sistemu. Domač zaslon je preprost, medtem ko vaši ekipi ponuja hiter dostop do orodij, ki jih potrebuje.

Najboljša razpoložljiva izkušnja videokonference
TRUTOUCH X serija vsebuje dve 1080p širokokotni kameri, ki omogočata vsem, da se počutijo kot da so v istem prostoru kot vi, ne glede na to kje v prostoru ste. Kameri se nahajata tako na spodnjem kot na zgornjem robu interaktivnega zaslona, kar vam omogoča izbiro pogleda, ki najbolje zajame vaš prostor. Mikrofon iz štirih elementov z vgrajeno tehnologijo »echo cancellation« in redukcijo hrupa v ozadju, vedno priskrbi robusten in čist zvok.

Najbolj privlačen in zmogljiv zaslon na svetu
TRUTOUCH X je edina serija, ki vsebuje Newlinovo TRUFLAT tehnologijo, za zapeljiv/eleganten in impresiven izgled, ki združuje napredno tehnologijo z eleganco. Zmogljiv vgrajen »on-board« računalnik pomeni, da so vse vaše datoteke, mape in informacije oddaljene samo en klik.
##


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več