Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

26.01.2020      15:00
Solid World

Konferenca 3DEXPERIENCE® World 2020

.. Svet doživlja svetovno preobrazbo v načinu, kako inoviramo, načrtujemo, proizvajamo in vplivamo na izkušnje ..

V 3DEXPERIENCE® World (9.-12. februar 2020, Nashville, Tenessee) se bo dinamična skupnost dizajnerjev, inženirjev, podjetnikov in menedžerjev združila z inovativno tehnologijo, da bi pospešila novo resničnost ter vplivala na industrijsko renesanso, ki spreminja naš način razmišljanja, delovanja in življenja. Več kot 6.000 načrtovalcev, inženirjev, podjetnikov, študentov in menedžerjev se bo zbralo v eno skupnost z namenom druženja, sodelovanja in preseganja meja mogočega.

To je tudi priložnost, da se vsak udeleženec nauči novih veščin, ki bodo razširile njegov potencial za nadaljevanje kariere. In zdaj, ko je agenda objavljena, lahko vsak razišče več kot 350 sej ter si prilagodi urnik, da kar najbolje izkoristi to novo izkušnjo.

Konferenca vsako leto postreže z inovativnimi orodji in tehnologijami, ki pomagajo oblikovati svet načrtovanja, za danes in jutri.

Zakaj se udeležiti konference 3DExperience World ?

1.       Spoznavanje najnovejših orodij

Spoznavanje, izpopolnjevanje in razširjanje znanja na več kot 350 sejah, ki pokrivajo vse ravni in celoten portfelj 3DEXPERIENCE® WORKS ter priložnost za naslednji korak - opravljanje certifikatov.

2.       Pridobivanje nove perspektive

Spoznavanje najsposobnejših strokovnjakov na področju načrtovanja, tehnologije in inženiringa, odkrivanje preprostih načinov za optimizacijo svojega podjetja in učenje, kako spodbuditi inovacije ob večji organizacijski učinkovitosti.

3.       Razširjanje svoje mreže

Spoznavanje vrhunskih strokovnjakov iz sveta CAD-a in sodelovanje z drugimi ustvarjalci v okolju, ki je namenjeno spodbujanju domišljije, napredovanju kariere in oživljanju idej.

4.       Izživetje svojih strasti

Preizkušanje novih inovacij s start-upi, ki razvijajo drzne nove ideje; Fab Labi, ki  pozitivno vplivajo na lokalno skupnost in študenti, ki na novo razmišljajo, kaj vse je mogoče.

5.       Doživljanje sveta inovacij

Raziskovanje 3DEXPERIENCE platforme, kjer lahko vsak sreča na stotine tehnoloških partnerjev, ki predstavljajo nova orodja in aplikacije, pokaže svoj talent v vedno priljubljenem tekmovanju Model Mania in potisne meje resničnosti v virtualni coni XR.

6.       Zabava

Zabava v slogu Nashvilla z novimi in starimi prijatelji z okušanjem dobrot, ki jih prinaša jug.

Poleg splošnih sej, ki so namenjene vsem udeležencem, so posebej za SOLIDWORKS uporabnike, organizirane tehnične seje, kjer so predstavljene novosti v programskih rešitvah ter tehnični nasveti in triki. Tehnično usposabljanje v 3DEXPERIENCE World poteka v obliki predavanj, praktičnih delavnic in razprav.

Predavanja udeležencem omogočajo podajanje vsebin v slogu pouka v učilnici, in sicer o najrazličnejših temah s strani strokovnjakov iz industrije. Praktične delavnice omogočajo praktično uporabo programske opreme in možnost globljega vpogleda v določeno temo.

Tisti, ki jih zanimajo novi produkti, se lahko udeležijo sej, kjer so predstavljeni novi produkti. Za naprednejše uporabnike so na voljo seje, namenjene naprednim imetnikom certifikatov, kjer od drugih uporabnikov spoznajo nasvete in trike, da svojo produktivnost dvignejo na višjo raven.

Spretnosti in znanja, ki se jih udeleženci naučijo na teh sejah, lahko uporabijo takoj ob vrnitvi v pisarno, s čimer lahko pomagajo sebi in svoji ekipi, da pospešijo proces načrtovanja.

En dan pred pričetkom konference imajo vsi udeleženci s full pass vstopnico možnost brezplačnega opravljanja certifikatov. Izbirajo lahko med 14 SOLIDWORKS certifikati in dvema certifikatoma za platformo 3DEXPERIENCE.

Še zadnja pomembna informacija – študenti imajo prost vstop na konferenco.

Za več informacij o konferenci 3DExperience World se obrnite na pooblaščenega zastopnika za SOLIDWORKS in 3DExperience, podjetje Solid World d.o.o. iz Radomelj. (P.R.)

Povezave:Solidworld

Sponzorirano

Trenutno ni aktivne ankete

Obnovljeni računalniki s 3. leti garancije 2