22.06.2016 14:59

Konica Minolta je na DRUPI 2016 vstopila na trg industrijskega tiska!

Konica Minolta praznuje velik napredek na področju industrijskega tiska, kot na primer tisk etiket in embalaže, kot tudi prodajo številnih sistemov za digitalni tisk in pripadajoče programske opreme. Presegli smo pričakovanja in cilje postavljene za DRUPO 2016.

Letos je največji in najpomembnejši sejem tiska na svetu obiskalo okoli 260.000 obiskovalcev. Čeprav je število obiskovalcev v primerjavi z DRUPO 2012 nižje, je Konica Minolta na svojem razstavnem prostoru zabeležila približno 25% več obiskovalcev. Glavni razstavni eksponat na 2.400 m² razstavnem prostoru je bil AccuroJet KM-1, ki je sedaj na voljo kot komercialni produkt. Privabil je občudovanja vredno količino obiskovalcev, ki so se zanimali kako lahko ta napredna tehnologija razširi njihov spekter tiskanih izdelkov kot so knjige in embalaža, hkrati pa tudi izboljša kvaliteto tiska ostalih izdelkov. Na sejmu smo prejeli tudi že prvi dve naročili za AccurioJet KM-1, obe s strani ameriških podjetij: PostcardMania in Cohber Press. Ti dve naročili, skupaj z nekaj naročili bizhub C71cf predstavljajo Konica Minoltin prvi uspeh in preboj na trg industrijskega tiska.

Ne le to, vodilna pozicija Konice Minolte na področju vhodnega segmenta barvnega produkcijskega tiska je zaradi novih naročil na sejmu, le še trdnejša. S tem smo si zagotovili konstantna naročila v prihodnosti in potrdili izjemno pozitivno sliko našega podjetja. Poleg predstavitve naprednih sistemov Konice Minolte (AccurioJet KM-1 in bizhub PRESS C71cf), je bil na našem razstavnem prostoru predstavljen tudi produkcijski sistem JETvarnish partnerskega podjetja MGI Digital Technology.

Bojan Zupančič, vodja produkcijskega tiska v Konici Minolti Slovenija je dogajanje na DRUPI 2016 opisal takole: “Vedno si za DRUPO postavimo ekstremno visoka pričakovanja. Letošnja predstavitev nas je dvignila iz pozicije vodilnega proizvajalca sistemov vhodnega segmenta produkcijskega tiska, na pozicijo enega izmed nekaj prepoznavnih podjetij na področju industrijskega tiska. Hkrati pa smo si zagotovili nova naročila za prihodnost. Najpomembnejši dosežek na DRUPI 2016 je bilo razpravljanje z našimi strankami o njihovih potrebah v prihodnosti, ter njihovih reakcijah na novosti in napredke, ki smo jih naredili do danes.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

8000plus d.o.o.