Računalništvo, telefonija
30.07.2015 10:51
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta predstavlja 3 generacijo High-Chroma (visoko-kromatskih) sistemov za produkcijski/digitalni tisk.

barvni prostor
barvni prostor

Konica Minolta je predstavila bizhub PRESS/PRO C71hc, s katerim omogoča izboljšane storitve tiska z naprednimi sposobnostmi barvne reprodukcije, ki temeljijo na sposobnostih lastnega High-Chroma tonerja. Rezultate resnično visoke kakovosti je mogoče doseči pri tisku foto knjig in drugih promocijskih materialov ter drugih zahtevnejših tiskanih izdelkov.

“Trg barvnega produkcijskega tiska vztrajno narašča. RGB podatki in High-Chroma tehnologija bodo brez dvoma še pridobivali na svojem pomenu v prihodnosti. Prav zato Konica Minolta ponosno predstavlja že 3. generacijo High-Chroma izdelkov z novima bizhub PRESS C71hc in bizhub PRO C71hc,” pojasnjuje Karl-Friedrich Edenhuizen, produktni vodja produkcijskega tiska pri Konici Minolti.

Z naraščajočo potrebo po tiskanju slik izdelkov in albumov iz digitalnih fotoaparatov, pa tudi zahteve za združevanje spletne in tiskane komunikacije se pogoji za natančno reprodukcijo RGB delovnih tokov hitro povečujejo. Zaradi ožjega barvnega spektra konvencionalnih CMYK tiskalnikov pa lahko med barvami v resničnem življenju in na monitorju pride do razlike v odtenkih ali pa so te manj žive. Konica Minolta sedaj predstavlja profesionalno rešitev z bizhub PRESS/PRO C71hc: High-Chroma toner ima razširjen barvni obseg, ki je mnogo bližji sRGB barvnemu prostoru, kot je to pri običajnih CMYK tonerjih. Barve je mogoče natisniti skoraj takšne, kot so na primer prikazane na kalibriranem monitorju.

“Današnji komunikacijski kanali zajemajo tisk, spletne in mobilne komunikacije, zaradi česar strokovnjaki spreminjajo upravljanje z barvami iz tradicionalnega CMYK na sRGB. Z našo novo generacijo produkcijskih tiskalniških sistemov, ki vključujejo široko barvno paleto, ne ponujamo le impresivne barvne reprodukcije, temveč uporabnikom omogočamo izdelavo najboljših barvnih fotografij in tisk v najvišji kakovosti. bizhub PRESS/PRO C71hc bo poenostavil tudi tiskanje barv, za katere je doslej veljalo, da jih je težko reproducirati, kot so na primer živahni pink in vijolični odtenki ter različni odtenki zelene, ” zaključuje Edenhuizen.

Dodatna prednost naprav bizhub PRESS/PRO C71hc je njihova široka paleta zaključnih zmogljivosti. Funkcije, kot so izdelava knjižic (booklet), avtomatsko vezenje z obroči (auto ring binding ) in obsežne zmogljivosti zlaganja do 10.000 listov omogočajo neprekinjeno tiskanje in izvedbo zaključnih del brez ročnega posredovanja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178