Računalništvo, telefonija
07.01.2016 14:13

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta Slovenija, poslovna enota Maribor v novih prostorih!

Zaradi stalne rasti poslovanja ter uvedbe novih prodajnih programov in storitev, se je Konica Minolta Slovenija odločila, da preseli svojo poslovno enoto v Mariboru na novo lokacijo. S tem bodo učinkovito odgovorili tudi na potrebe strank in svojim zaposlenim omogočili novo, sodobno okolje, v katerem bodo lahko maksimalno izkoristili svoj potencial.
Konica Minolta Slovenija
Konica Minolta Slovenija

Konica Minolta Slovenija od leta 2008 do danes beleži stalno, v povprečju 12% letno rast poslovanja. V enakem obdobju se je število zaposlenih povečalo s 33 na današnjih 44. Poleg tega je Konica Minolta Slovenija v tem času v prodajni program vpeljala celo vrsto novih strojnih produktov, programske opreme, storitev, rešitev in svetovalnega dela. Današnji prodajni program tako obsega prodajo in vzdrževanje:

  • laserskih tiskalnikov in laserskih multifunkcijskih tiskalnikov za poslovno uporabo,

  • laserskih sistemov za produkcijski/digitalni tisk,

  • laserskih veliko-formatnih sistemov/tiskalnikov,

  • inštrumentov za industrijsko metriko (spektrofotometri in podobno),

  • poslovne IT infrastrukture,

  • programske opreme (lastne in na primer od Microsofta),

  • programske opreme za nadzor tiskalniške infrastrukture,

  • programske opreme za nadzor IT infrastrukture,

  • programske opreme za elektronsko poslovno upravljanje z dokumenti.

Znotraj vsakega od prodajnih kanalov, Konica Minolta Slovenija nudi tudi svetovanje, kjer ekipa strokovnjakov skupaj s stranko poišče optimalno in celovito rešitev za njeno poslovanje.

Vsled rasti, povečanja zaposlenih in povečanja prodajnega programa, je Konica Minolta Slovenija naredila prvi korak s selitvijo matične enote v Ljubljani leta 2011, temu pa je sedaj sledila še selitev poslovne enote v Mariboru.

“Selitev poslovne enote Maribor nam omogoča, da bomo našim strankam še bolj približali naš celoten prodajni program. Na novi lokaciji imamo razstavni prostor, kjer bodo stranke lahko videle in preizkusile večino produktov in rešitev, ki jih nudimo,” je povedal Boštjan Kavčnik, direktor prodaje, Konica Minolta Slovenija.

“Novi prostori so za nas izjemna pridobitev. Omogočajo nam, da bomo svoje delo opravljali še bolj kvalitetno, tako na nivoju prodaje, kot svetovanja in vzdrževanja. Dejansko lahko stranko postavimo v prvi plan in se njenim potrebam in zahtevam v celoti posvetimo,” je še dodala Tatjana Mravljak, vodja poslovne enote v Mariboru, Konica Minolta Slovenija.

Poslovno enoto Maribor lahko od 1. januarja 2016 najdete na:

Konica Minolta Slovenija, d.o.o.
Poslovna enota Maribor

Ulica Kraljeviča Marka 15, 2000 Maribor

Tel.: 02 320 53 67


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več