Računalništvo, telefonija
12.10.2020 07:30

Deli z drugimi:

Share

Kupujete nov televizor? Tu je Samsungov trojček, ki prepriča

Ste tik pred zamenjavo televizorja? Je vaša stara naprava »že oddelala svoje« ali si želite le malo osvežitve in iti v korak s časom? Vsi imamo doma vsaj en televizor, in če želimo pametni televizor z vrhunsko sliko, s Samsungom ne boste zgrešili.
Pametni televizorji Samsung, ki jih ima v ponudbi spletna trgovina enaA.com, za svojo ceno ponujajo ogromno.
Pametni televizorji Samsung, ki jih ima v ponudbi spletna trgovina enaA.com, za svojo ceno ponujajo ogromno.

Najbolj priljubljene mere televizorjev so trenutno 108 centimetrov (43 palcev), 126 centimetrov (50 palcev) in 139 centimetrov (55 palcev). In Samsung lahko tu ponudi veliko.

Polni uporabne tehnologije

Televizorji Samsung 4K UHD Smart TV se ponašajo z ločljivostjo 3840×2160, velikostmi zaslona od 108 do 139 centimetrov, procesorjem Crystal procesor 4K in še bi lahko naštevali. Procesor skrbi za optimizacijo barv, prilagodi visoko kontrastno razmerje in nadzoruje HDR.

Da bo uporabniška izkušnja kar najboljša, so opremljeni z brezžičnimi povezavami Wi-Fi, Bluetooth, DLNA in spletnim brskalnikom. Zvočniki s tehnologijo Dolby Digital Plus bodo poskrbeli, da bo sobo napolnil kvaliteten in poln zvok.

Na omenjenih televizorjih Samsung boste opazili prav vse podrobnosti predvajane vsebine, saj je slika kristalno čista. Imajo minimalističen kovinski okvir, ki je tanek in bo poskrbel za dizajnersko noto v vašem domu. Visoka ločljivost 4K Ultra HD zagotavlja štirikrat večje število slikovnih pik v primerjavi s Full HD, tako slika izriše detajle, ki jih do zdaj niste poznali.

Z enim upravljalnikom boste upravljali vse – od upravljanja klasične TV do igralnih konzol, aplikacij in podobno. Je pa razpoložljivost funkcij odvisna od regije.

enaA.com: najceneje v Sloveniji

Pametni televizorji Samsung, ki jih ima v ponudbi spletna trgovina enaA.com, za svojo ceno ponujajo ogromno.

Televizorji Samsung 4K UHD Smart TV so v spletni trgovini enaA.com v akciji do konca oktobra oziroma do razprodaje zalog. Na spletni strani je na voljo tudi več podrobnosti. Zagotavljajo vam, da jih v Sloveniji ceneje ne boste dobili. Vse modele vam tudi brezplačno dostavijo na dom.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več