24.04.2013 17:29

Kyocera Document Solutions sponzor vrhunskega srečanja IDC CIO Summit na Dunaju

Manjšanje proračunov, uhajanje podatkov, večanje števila delničarjev in hitro razvijajoče se konkurenčno okolje – življenje vodij oddelkov za informatiko ne postaja nič lažje. IDC prepoznava probleme s katerimi se soočajo in jim želi pomagati povezati cilje IT-ja s cilji, ki jih imajo finančni in izvršni direktorji v podjetjih. S tem namenom, IDC organizira 25. in 26. aprila vrhunsko srečanje CIO Summit na Dunaju. KYOCERA Document Solutions deli razumevanje ciljev dogodka, zato se je odločila podpreti IDC-jev prvi evropski CIO Summit.
Prizorišče dogodka: Ritz-Carlton na Dunaju.

Vodjem oddelkov za informatiko bo v veliko pomoč imeti jasen vpogled v stroške, ki jih namenja podjetje za tiskanje. Raziskave kažejo, da podjetja v povprečju porabijo do 3% celotnega prihodka za izpisovanje dokumentov. Glede na raziskave, se velika večina podjetij tega niti ne zaveda.

Kyocerine Upravljane Dokumentne Storitve (Managed Document Services – MDS) z izvedbo hitre in natančne ocene obstoječih dokumentnih tokov, pomagajo podjetjem, da se zavejo stroškov povezanih z dokumenti. Na osnovi teh analiz, KYOCERA Document Solutions nato izdela prilagojeno MDS okolje, ki podjetjem pomaga izboljšati delovne tokove in prihraniti pri stroških.

Po uvedbi nove strukture, KYOCERA Document Solutions nadaljuje s spremljanjem nove situacije in zagotavlja, da ostane naravnana v skladu z zahtevami stranke ter jo optimizira kjerkoli in kadarkoli je to potrebno. Zaradi svoje globalne prisotnosti in izkušenj, je KYOCERA Document Solutions idealen partner za reševanje, tako organizacijskih, kot tudi zahtev posameznih panog.

Na podlagi izkušenj, pridobljenih z organizacijo uspešnih vrhunskih srečanj CIO Summit na Bližnjem vzhodu in v Afriki, IDC pričenja serijo CIO Summit konferenc v Evropi. Skozi mešanico predstavitev za uporabnike in študij praktičnih primerov, nudi CIO Summit priložnost direktorjem informatike in izvršnim vodjem na področju IKT, da se seznanijo z najnovejšimi trendi, se podučijo o najboljših praksah v IKT, udeležijo splošnih diskusij ter družijo in navezujejo nove stike s kolegi med odmori.

»Ta dogodek nam omogoča idealno priložnost za navezovanje stikov z vodilnimi direktorji informatike v Srednji in Vzhodni Evropi, kakor tudi v Rusiji – odločilnem delu našega poslovnega področja, EMEA«, pravi Hironao Katsukura, Podpredsednik za prodajo in marketing pri Kyocera Document Solutions Europe. »Ne le, da nam omogoča izvedeti, s kakšnimi problem, se soočajo direktorji informatike v svojih podjetjih, temveč nam daje tudi priložnost za predstavitev Kyocerine Rešitve za upravljanje z dokumenti – edinstvenega koncepta, ki pomaga podjetjem znižati stroške dokumentnih tokov, povečati njihovo učinkovitost in zmanjšati vpliv na okolje.«

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.