Računalništvo, telefonija
18.01.2021 15:05

Deli z drugimi:

Share

Kyocera dviguje letvico s prenovljeno serijo pametnih A3 barvnih naprav TASKalfa

TASKalfa 2554ci
TASKalfa 2554ci

Leto 2020 nam je prineslo vrsto izzivov, na katere so se morale organizacije čimprej prilagoditi. Prišlo je do hitrega prehoda na povečano delo od doma, kar je imelo za posledico pospešeno digitalizacijo poslovanja. Tudi Kyocera se je uspešno prilagodila spremenjenim razmeram, dokaz sta prenovljeni napravi iz serije večopravilnih A3 barvnih naprav TASKalfa 3554ci in TASKalfa 2554ci, ki sta prilagojeni novim hibridnim oblikam poslovanja.

Napravi prinašata najnovejšo tehnologijo, ki temelji na umetni inteligenci (AI) in ponujata rešitve, ki bodo povečale produktivnost ter podjetjem pomagale delati pametneje in dosegati kakovostnejše rezultate v krajšem času.

»Novi napravi potrjujeta zavezanost Kyocere k inovacijam, usmerjenim na želje kupcev. Potrebe naših kupcev se v tem obdobju negotovosti ves čas spreminjajo in mi smo pripravljeni sprejeti izziv in zagotoviti kakovostne rešitve, ki naslavljajo resnične poslovne težave,« je izjavil Sylvester de Koning, strokovnjak za trženje izdelkov pri podjetju Kyocera Document Solutions Europe.

»Povečane hitrosti tiskanja in skeniranja, varnostne zmogljivosti, ki so vodilne v panogi in preprosti vmesnik za upravljanje naprave so lastnosti, ki nas navdajajo s prepričanjem, da bosta novi TASKalfa napravi našim strankam pomagali povečati učinkovitost svojega poslovanja in hkrati ponudili orodja, s katerimi bodo lahko ustvarili nove vrednosti za svoje podjetje.«

S hitrostmi tiskanja 35 oziroma 25 strani na minuto in hitrostmi skeniranja do 200 slik na minuto, TASKalfa 3554ci in TASKalfa 2554ci zagotavljata izjemno kakovost brez čakanja na izpise. Poleg tega se napravi ponašata z vhodno zmogljivostjo optičnega bralnika 320 strani. Če upoštevamo še Kyocerino tradicionalno zanesljivost izdelkov, smo lahko prepričani, da sta ti vsestranski večnamenski napravi narejeni za dolgotrajno zanesljivo delavanje.

Hibridni način poslovanja, kjer vse več dela zaposleni opravijo iz oddaljenih lokacij ali doma, je postavil podjetja pred nove varnostne izzive zaradi katerih je za zaščito podatkov najnovejša tehnologija nujno potrebna. Novi napravi TASKalfa se zato ponašata z izboljšano funkcijo kopiranja kartic ID, varnostne posodobitve večnamenskih naprav pa se izvajajo neprekinjeno, s čimer proizvajalec zagotavlja, da so zaupni dokumenti deležni najsodobnejše zaščite. Zaradi enotnega uporabniškega vmesnika pa je upravljanje z novitetami preprosto in učinkovito.

Najnovejša AI tehnologija omogoča uporabnikom, da poudarijo ali prepišejo ročno napisane dele dokumenta, ne da bi pri skeniranju morali spreminjati format ali sliko. Funkcija Super Resolution, ki prav tako temelji na umetni inteligenci, pa uporabnikom omogoča, da vdihnejo novo življenje in izboljšajo kakovost fotografijam z nizko ločljivostjo in slikam slabo prepoznavnih logotipov.

Napravi sta zasnovani tako, da rasteta skupaj s podjetjem uporabnikov in se ponašata z veliko razširljivostjo in dodatnimi opcijami. Če se večajo potrebe uporabnikov in tržne priložnosti, se povečujejo tudi zmogljivosti novih večfunkcijskih naprav TASKalfa, ki uporabnikom omogočajo, da svojim strankam nenehno zagotavljajo najboljšo storitev.

»Navdušeni smo, da lahko svojim strankam z uporabo naših naprav ponudimo prilagojeno izkušnjo.

Nove TASKalfe ponujajo uporabnikom fleksibilnost in nadzor nad izpisi z visoko kakovostjo, ki jo pri svojem delu potrebujejo. To je za današnja podjetja neprecenljivo bogastvo,« je še zaključil gospod Koning.

Kyocera je s svojim celostnim pristopom k dokumentnim rešitvam, ki temeljijo na močnih temeljih najsodobnejše tehnologije, strokovnemu znanju in močni usmerjenosti k kupcem, prepričana, da bodo moderna podjetja z zanimanjem sprejela novi napravi, ki jim prinašata celovito in vzdržljivo rešitev tiskanja in upravljanja z dokumenti.

Več na www.xenon-forte.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več