Računalništvo, telefonija
10.08.2018 14:22

Deli z drugimi:

Share

Kyocera proglašena za najbolj zanesljivo blagovno znamko za barvne večopravilne naprave

Kyocera najbolj zanesljiv brand
Kyocera najbolj zanesljiv brand

Istočasno je BLI nagradil napravo TASKalfa 9002i z nazivom zmagovalca izbora poletja – ‘Summer Pick Awards’

KYOCERA Document Solutions je znova prejela priznanje stanovske tiskarske organizacije, saj jo je laboratorij Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) izbral kot najbolj zanesljivo blagovno znamko na področju barvnih večopravilnih naprav.

Leto 2018 pomeni leto inavguracije, naziv pa velja za obdobje treh let. Vsebinsko pa pomeni priznanje odličnosti v dizajnu, tehnološki naprednosti in v proizvodnji večopravilnih tiskalniških naprav. Zmagovalca je laboratorij BLI izbral po rigorozni testni proceduri v kateri so analizirali ključne dejavnike, kot so na primer zastoji naprav.

V primeru Kyocere, enem od vodilnih ponudnikov dokumentnih rešitev, so se izdelki odlično izkazali, saj so dosegli 10 od 10ih točk za kakovost barv, hitrost tiskanja in nizke stroške izpisov. Rezultati poudarjajo zanesljivost v celi vrsti vidikov, ki skupaj zagotavljajo, da je celotna paleta izdelkov blagovne znamke zmožna prestati zahtevno testiranje in v celotnem obdobju še vedno zagotavljati visoko kakovostne izpise.

»Vse barvne večopravilne naprave KYOCERA so pokazale odlično zanesljivost, pri čemer je vsaka dosegla 10 od 10 točk,” je povedal George Mikolay, direktor Keypoint Intelligence – Buyers Lab. “Z nizko stopnjo zastojev in brez potrebnih servisnih posegov, so se barvne večopravilne naprave KYOCERA izkazale kot naročene za neprekinjeno delo.”

Marcel Ebbenhorst, direktor marketinga za strojno opremo v podjetju KYOCERA Document Solutions Europe, je izjavil:« Nagrada potrjuje našo vlogo pravih voditeljev v segmentu barvnih večopravilnih naprav. Pomeni priznanje našemu trdemu delu in predanosti ponuditi najboljše izdelke na trgu tako partnerjem kot tudi našim strankam.«

TASKalfa 9002i je bila izbrana za najboljšo večopravilno napravo s hitrostjo tiskanja 90 strani/min.

V okviru testiranj za priznanje ‘Summer Pick Awards’, je Keypoint Intelligence – Buyers Lab posebej nagradila večopravilno napravo KYOCERA TASKalfa 9002i z nazivom Outstanding v kategoriji večopravilnih naprav s hitrostjo tiskanja do 90 strani/minuto.

Novi model, ki je bil predstavljen maja 2018, dopolnjuje paleto večopravilnih tiskalniških naprav KYOCERA z izjemnimi zmogljivostmi enobarvnega tiskanja v formatu A3 MFP. TASKalfa 9002i je najbolj priljubljena v izobraževanju, javnem sektorju, oddelkih za reprografijo, v velikih podjetjih in na drugih področjih, kjer so ključnega pomena zanesljivost, hitrost in nizki stroški.

»KYOCERA TASKalfa 9002i je odlična naprava, katero bodo v srednjih in večjih podjetjih gotovo kakovostno izkoristili,” je dodal Mikolay. »Ponaša se z izjemno vrednostjo, ki se kaže v izjemni zanesljivosti, visoki kakovosti izpisov, v povezavi z robustnimi funkcijami in preprosto integracijo z različnimi rešitvami, ki povečujejo produktivnost, nizkih stroških ter podpovprečni nabavni ceni in nenazadnje rešitvah, ki jih omogoča programska platforma HyPAS.«

##

O Keypoint Intelligence – Buyers Lab

Keypoint Intelligence na področju upravljanja z dokumenti predstavlja prostor kjer dobite vse na enem mestu. Z našimi edinstvenimi orodji in neprimerljivim poznavanjem področja, luščimo spoznanja v hrupu najrazličnejših podatkov. Svojim strankam zagotavljamo nepristranska mnenja in odzivna orodja v najbolj pomembnih trenutkih, ko potrebujejo nepristranski opis svojih izdelkov za uspešno doseganje prodaje.

Buyers Lab je že več kot 50 let globalni neodvisni vir zanesljivih podatkov na področju tiskalniških naprav ter ponudnik rezultatov testiranj in prodajnih orodij na vse bolj tekmovalnem tržišču. Kar je v svojem začetku predstavljalo potrošniško publikacijo o pisarniški opremi, je sčasoma preraslo v celovit vir podatkov v stroki. V krajini, ki se venomer spremenja, se z njo spreminjamo tudi mi.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane naša laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended in naš certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več