Računalništvo, telefonija
17.01.2020 15:00

Deli z drugimi:

Share

KZS del družine Rakuten Viber

Košarkarska zveza Slovenije je 15. januarja praznovala 70. rojstni dan, na isti dan pa postala del družine Rakuten Viber. Zaživela je namreč skupnost KZS na Viberju.
KZS del družine Rakuten Viber
KZS del družine Rakuten Viber

Košarkarska zveza Slovenije je 15. januarja praznovala 70. rojstni dan, na isti dan pa postala del družine Rakuten Viber. Zaživela je namreč skupnost KZS na Viberju, v kateri bodo člani skupnosti imeli takorekoč na dosegu prstov veliko ekskluzivne vsebine in tudi številnih presenečenj. KZS se bo na ta način še bilj približala ljubiteljem košarke, ki so z novo skupnostjo dobili nov pogovorni prostor.

KZS bo športne navdušence, člane skupnosti razveselila že prav kmalu in sicer s prvim presenečenjem – paketom unikatnih nalepk, ki so med uporabniki aplikacije Viber zelo priljubljeni.

PRIDRUŽI SE VIBER SKUPNOSTI KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE

Aplikacija Viber je veliko več kot le sporočanje. Z različnimi funkcijami imajo uporabniki na voljo neskončne možnosti za izražanje, saj aplikacija omogoča avdio in video klice, pogovore v skupinah, na tisoče in tisoče nalepk (stickers) in GIF-ov za vse priložnosti ter možnost pošiljanja instant glasovnih in video sporočil. Ob tem je pomemben vidik aplikacije tudi ta, da je poskrbljeno za varnost uporabnikov, kar danes vsekakor ni zanemarljiva informacija.

Med Viberjevimi najnovejšimi produkti so tudi Viber skupnosti (Communities), ki so med uporabniki izjemno priljubljene. Veseli so, da je Viber skupnost Košarkarske zveze Slovenije ena izmed prvih ustanovljenih športnih skupnosti v Sloveniji. Kmalu bodo uporabnikom ponudili unikaten paket nalepk KZS, s katerim bodo uporabniki aplikacije lahko širili njihov ekipni duh.

70 let KZS

Ob odprtju njihove nove skupnosti na platformi Rakuten Viber so pripravili še številne druge aktivnosti, ki jih pripravljajo ob praznovanju 70-letnice Košarkarske zveze Slovenije. Vabijo vas, da sledite njihovim kanalom za nadaljnje informacije.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Agencija odmev damijan nacevski s.p
Za več informacij so vam na voljo pri Agencija odmev damijan nacevski s.p
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Agencija odmev damijan nacevski s.p? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več