14.11.2013 17:56

Odličnost laserskega tiskalnika Brother HL-1112E

Odličnost laserskega tiskalnika Brother HL-1112E dokazuje tudi nagrada priznane slovenske računalniške revije.
Brother HL-1112E

Odličnost v tiskanju

Laserski tiskalnik Brother HL-1112E je prejel nagrado priznane slovenske računalniške revije v kategoriji laserskih tiskalnikov. Ocenjevane so bile naslednje značilnosti izdelka: kakovost in hitrost tiska, cena tiskalnika, upravljanje s papirjem, zgradba, robustnost, enostavnost dela in morebitne težave, prijaznost gonilnikov ter cena odtisa (črno-belo), ki je izračunana na podlagi podatkov proizvajalca.

Zakaj Brother HL-1112E?

Brother HL-1112E je namenjen domačim uporabnikom, ki potrebujejo predvsem preprosto in ugodno napravo. Odlikuje ga njegova kompaktnost in visoka nazivna hi­trost izpisa, 20 strani na minuto (za petnajst strani dolgo tekstovno datote­ko je tiskalnik potreboval 44 se­kund). Zelo hiter je tudi izpis prve strani, le 8 sekund. To je pri majhnih tiskalnikih še toliko bolj dobrodošlo, saj se z njimi veli­ko tiska le posamezne strani. Dobro se obnese tudi pri PDF-jih in bitnih ter vektor­skih slikah.

Kakovost izpisa – besedilo je dobro in ostro, nudi osnovno kakovost grafike (ločljivost tiska je 600 DPI). Cena izpisa je 4 cente za črno-belo stran (toner TN-1030 za 1000 strani), konkurenčna pa je tudi cena naprave. Proizvajalec nudi 3-letno garancijo. Tiskalnike si je možno ogledati pri priznanem slovenskem trgovcu Big Bang.

O nagradi Zlati monitor

Nagrado Zlati monitor podeljuje revija Monitor, in sicer od aprila 1993. V njihovem laboratoriju opravljajo primerjalne preizkuse skupine enakovrstnih izdelkov računalniške opreme. Pri takih preizkusih zberejo vse izdelke ene vrste, ki jih je mogoče dobiti na slovenskem trgu, jih podvržejo strogim in natančnim meritvam ter jih medsebojno primerjajo glede kakovosti, uporabnosti in ne nazadnje glede cene oz. vrednosti za določeno ceno. Najboljšim izdelkom v posameznih kategorijah podelijo priznanja kakovosti izdelka in ugodnosti nakupa – »zlati Monitor«.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61