Računalništvo, telefonija
20.10.2014 19:16

Deli z drugimi:

Share

Laško2Go brezplačna mobilna aplikacija

Spoznajte Laško - sotočje dobrega peš ali na kolesu ... vse pomembne informacije na poti na enem mestu, na eni karti, z uporabo pametnih telefonov, ki uporabljajo Android ali iOS operacijski sistem.
Destinacijska aplikacija Laško2Go
Destinacijska aplikacija Laško2Go

Laško2go je pohodniški, kolesarski in izletniški vodnik za načrtovanje prostočasnih aktivnosti v destinaciji. Vodnik vsebuje podatke o pohodnih tematskih poteh, poteh primernih za kolesarjenje ter podatke o Jantarjevi poti. Zajema podroben prikaz širšega območja Laškega in 50 najbolj zanimivih atrakcij na področju celotne Slovenije, kot so Postojnska jama, Ljubljanski grad, Blejski otok in druge zanimivosti.

Vse poti so prikazane s podrobnimi podatki, kot so: dolžina, trajanje, zahtevnost in opis poti, slika markacije, višinski podatki – vključno z višinskim profilom in zanimivimi lokacijami ob poti. Za vsako pot lahko preverimo, ali je družinam prijazna, kolikšen del poti poteka po gozdu, ali poteka po glavnih ali stranskih cestah.

Aplikacija je trenutno na voljo v slovenskem, angleškem, italijanskem, nemškem in ruskem jeziku.

Aplikacija Laško2Go je del mobilne aplikacije Monolit2Go, ki ga je razvilo podjetje Monolit d.o.o. (vodilni proizvajalec podatkov za GPS cestno navigacijo v Sloveniji), v sodelovanju s SPIRIT (slovenska krovna turistična organizacija), lokalnimi turističnimi organizacijami in športnimi navdušenci.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MONOLIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MONOLIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MONOLIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več