20.10.2014 19:16

Laško2Go brezplačna mobilna aplikacija

Spoznajte Laško - sotočje dobrega peš ali na kolesu ... vse pomembne informacije na poti na enem mestu, na eni karti, z uporabo pametnih telefonov, ki uporabljajo Android ali iOS operacijski sistem.
Destinacijska aplikacija Laško2Go

Laško2go je pohodniški, kolesarski in izletniški vodnik za načrtovanje prostočasnih aktivnosti v destinaciji. Vodnik vsebuje podatke o pohodnih tematskih poteh, poteh primernih za kolesarjenje ter podatke o Jantarjevi poti. Zajema podroben prikaz širšega območja Laškega in 50 najbolj zanimivih atrakcij na področju celotne Slovenije, kot so Postojnska jama, Ljubljanski grad, Blejski otok in druge zanimivosti.

Vse poti so prikazane s podrobnimi podatki, kot so: dolžina, trajanje, zahtevnost in opis poti, slika markacije, višinski podatki – vključno z višinskim profilom in zanimivimi lokacijami ob poti. Za vsako pot lahko preverimo, ali je družinam prijazna, kolikšen del poti poteka po gozdu, ali poteka po glavnih ali stranskih cestah.

Aplikacija je trenutno na voljo v slovenskem, angleškem, italijanskem, nemškem in ruskem jeziku.

Aplikacija Laško2Go je del mobilne aplikacije Monolit2Go, ki ga je razvilo podjetje Monolit d.o.o. (vodilni proizvajalec podatkov za GPS cestno navigacijo v Sloveniji), v sodelovanju s SPIRIT (slovenska krovna turistična organizacija), lokalnimi turističnimi organizacijami in športnimi navdušenci.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MONOLIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MONOLIT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MONOLIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

EPSON